Samo se plasim da kocnice nemaju nikakvo hladjenje ovako, ali dobro sigurno je to neko pametniji od mene proracunao

Moderator: ace1
Mogu se kladiti da je bas suprotno , da je dizajn felne takav da sav vazduh usmerava prema diskovima i na taj nacin ih hladi.dule0911 piše:I meni su skroz zanimljive, nisu ruzne
Samo se plasim da kocnice nemaju nikakvo hladjenje ovako, ali dobro sigurno je to neko pametniji od mene proracunao
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Kao sto rekohTaunus 17m piše:
Mogu se kladiti da je bas suprotno , da je dizajn felne takav da sav vazduh usmerava prema diskovima i na taj nacin ih hladi.
dule0911 piše:ali dobro sigurno je to neko pametniji od mene proracunao
zanimljiv post, pogotovo ovaj drugi pasuspopovicvl piše:Samo cu se malo nadovezati na njihovu novu platformu MQB. Posle dosta citanja, a drago mi je da se javnost, sto strucna, sto novinarska slazu. Za gluposti koje uspe da VW smisli, pri tom proda za velike pare, maheri su za prodati jedno te isto za vece novce. Sad cete imati Passata na istoj platformi Pola, pritom produzice medjuosovinsko rastojanje na potrebno, prodace ISTO GOVNO U DRUGOM PAKOVANJU za 3 puta vecu cenu.
Elementi vesanja, konstrukcija kaveza, prostor za noge i td ce biti isti. Iste delove ce ljudi platiti 3 puta vise jer imaju. Svaka im cast i treba ovcama uzeti pare, to potvrdjuje istinu da u vecini ne obavesteni (tj. nepismeni, neobrazovani) ljudi kupuju VW automobile. Prema tom istrazivanju SAAB kupuju uglavnom visoko obrazovani ljudi, zato su i pukli, jer im je klijentela ogranicena.
milan_gt piše:ugrade jos ikarbus harmoniku u tu sasiju i imaju najduzi LT kombi ..
'81 Ford Taunus 1.6 L
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni