Posto smo fiestu prodali red je bio kupiti nesto drugo.. Ja i cale smo prvo gledali fiestu (2002,2003) ili fokusa, ali kad je on video mondea kako izgleda odmah se zaljubio u njega i 'oce samo mondea

Ja sam oduvek zeleo mondea ali zbog cala nisam nista pricao.. Nikad nije vozio veci automobil pa sam mislio da nece ni sad

Fica, jugo 45 pa fiesta, i sad mondeo

I nismo se pokajali sto smo izabrali njega. Uvezao nam covek za 2800e, Mondeo 2.0 tdci 130ks 2003 god. Presao je 178900km, covek kaze da nije dirao,a s obzirom da smo ga videli na stranom sajtu sa tom kilometrazom taj isti auto, pokazao nam sta ce doterati i stajala mu je malo manja, neku hiljadu, ali dok je dosao ovde to je to.. Enterijer je bas ocuvan
Sta reci, posle fieste 1.1 50ks male, slabe, ne prostrane ulazis u mondea

Ja sam prezadovoljan autom, veliki, nimalo tezak za manevrisanje, jak, udoban, stabilan. Sve sto fiesta nije bila

Iz fieste 50ks u mondea 130ks imam osecaj da ce auto da poleti, kako samo vuce u 5. uzbrdo, neverovatno.. Jednostavno brdo, 5. brzina ja navikao na fiesta da tu ne moze nikako da ubrza, pa ni u 4. ali mondeo, ocas posla predje ogranicenje.. Ne jurim kolima ali sam na jednoj pravini dodao malo gasa i nabio je 140 ko od sale .. Stvarno ima mnogo snage..Imam druga koji voli pasata

i kad je seo u mondea, i provozao se, nije mogao da veruje kakav je auto, i priznao je i on da je bolji od pasata

Ne kazem ja da je bolji ali ako mene neko pita, jeste

Oprema, nije neka ali posle fieste koja nije imala nista, i ovo je mnogo, da ne nabrajam ima ono osnovno, sva 4 podizaca, ima taj famozni tempomat za kojim pojedini clanovi tuguju

Nama ne treba tempomat nizasta, ne idemo auto putem, pa nemamo ni gde da ga koristimo, mada da budem iskren ne znam ni kako radi on tacno, ima nekih 5 dugmica, videcu u upustvu kad budem mogao .. ali mocno deluje volan sa svim onim dugmicima

ali ako hoce da se trampimo, ja njemu tempomat, on meni putni racunar moze

Mislim da znate na koga se odnosi

.. Nema digitalnu klimu, ali i nefali mi ona, fali mi putni racunar. On bi nam znacio, pa ce mo videti da naknadno ugradimo kad budemo pri parama..
Auto ima samo jednu manu, mora da se menja plivajuci

Ali dobro, posto planiramo da kola budu kod nas bar koliko i fiesta (bila 6.5 god) bolje sad da zamenimo pa posle da budemo mirni..
Sve u svemu fenomenalan auto, ne mogu da verujem jos da je nas. Ne mogu da verujem ni da za 2800 moze da se kupi onakva ladja

Inace svi koji su ga videli su se odusevili.
Ne znam vise sta da napisem, imam par pitanja ali otom potom, pitao bih vas samo ovo sad, kod sata ima neki taster, i mraku sija crveno, jer to alarm ili sija zbog sata?
Evo slika nekih ali obecavam bolje slike za par dana
Slike nemam nesto posebne, slikao sam samo malo sa nekim starim digitalnim, posto mi sestra odnela "pravi digitalni"
Sad gledam slike, i nijedna slika ne moze da pokaze 100% koliko je on lepsi uzivo

..i jedna slika za Dula

Postoje tajne koje skrivamo od drugih i tajne koje skrivamo od sebe samih.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R