Svidja mi se sto si prihvatio naopaku stvarnost koja ti se upucava u glavu godinama

Stvarno je genijalna ideja po kojoj muzicke ili softverske kuce proglase da su izgubile n*1000$ pri cemu je n broj piratskih kopija koje su nasli a 1000$ cena po komadu. Jos kad bi uspele da prodaju tih n komada po toj ceni

Uzrok piraterije lezi u besmislenim cenama koje se traze za "autorska prava", odnosno u gramzivoj zelji za isto tako besmislenim zaradama doticnih kompanija. Spustite cene na razuman nivo, i piraterija ce nestati sama od sebe.
Koji je ovo faul: "Prema proizvodjacima softvera, posteno je jer pare dobiju u napred"
Od kad je to "posteno"? Ih sto bi me krenula karta od ponoci, kad bi unapred mogao da prodam ono sto pravim (cak i pare dobijem), iako gomili ljudi na trzistu to uopste ne treba, samo ce to neko silom gurati uz svoj proizvod.
A pazi jos: "prema kupcu je posteno jer ga ne navodi na kradju".
Jel ti to zastupas neku softversku kompaniju, pa imas iskrivljen pogled na svet?

kakava greska gledati samo prva tri rezultata na googlu.... nije mi s krneulo paznju,pise televizori,mislio sma da je to nesto ozbilnije. Ustredeo si mi vreme i gorivo do tamo.
 kakava greska gledati samo prva tri rezultata na googlu.... nije mi s krneulo paznju,pise televizori,mislio sma da je to nesto ozbilnije. Ustredeo si mi vreme i gorivo do tamo.