Fiesta Duratec 1.4 16V 80ks lenj ?
Moderator: Dragomir
- Darth Malak
- Poruka: 86
- Član foruma od: utorak, 21. jul 2009. u 11:18h
Fiesta Duratec 1.4 16V 80ks lenj ?
ajde ovako ,
auto pre fieste je bio stilo sa 115 ks i bogami lepo je "cupao" , e sad da li se meni cini ili sam "ulenjio" motor , mislim ne divljam ali i ne vozim ko penzos -vozim ga jbg. ali u prvoj krene ali sa mukom ako ga malo duze ostavim urla , ako malo "prerano" ubacim u drugu kao da ima prazan hod , stisnes gas a ono nista ,druga - nasviram ga , treca , cetvrta ali to nije to ??? nedaj boze uz neko brdo da se penjem ili da je klima upaljena
ipak imam 15 godina staza ,znam kako da vozim auto ,nisam pocetnik ali nesto nisam odusevljen sa ubrzanjem i snagom , ne trazim 150 konja ali ovo je malo :| :| :|
jebote kad se vratim u proslost pa cini mi se da kadetko OHC '88 bolje ubrzavao ...
auto pre fieste je bio stilo sa 115 ks i bogami lepo je "cupao" , e sad da li se meni cini ili sam "ulenjio" motor , mislim ne divljam ali i ne vozim ko penzos -vozim ga jbg. ali u prvoj krene ali sa mukom ako ga malo duze ostavim urla , ako malo "prerano" ubacim u drugu kao da ima prazan hod , stisnes gas a ono nista ,druga - nasviram ga , treca , cetvrta ali to nije to ??? nedaj boze uz neko brdo da se penjem ili da je klima upaljena
ipak imam 15 godina staza ,znam kako da vozim auto ,nisam pocetnik ali nesto nisam odusevljen sa ubrzanjem i snagom , ne trazim 150 konja ali ovo je malo :| :| :|
jebote kad se vratim u proslost pa cini mi se da kadetko OHC '88 bolje ubrzavao ...
- Darth Malak
Re: Fiesta Duratec 1.4 16V 80ks lenj ?
greskom sam stavio u TUNING .... ajde ako treba nek se prebaci
- Stefan148
-
- Poruka: 2447
- Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
- Kontakt:
- Darth Malak
evo rano jutros izadjem dok nije bilo saobracaja rekoh ajde da lepo probam , onako hladne glave , u Dimitrijalu me lepo uhvatio zeleni talas pa sam mu malo dao po gasu .Darth Malak piše:greskom sam stavio u TUNING .... ajde ako treba nek se prebaci
elem prva bi mogla biti malo zivahnija ali vec u drugoj je bila druga prica i napicio ga po obrtajima i gasu i ide ! e sad to se sve desava na ravnom i dok sam sam u kolima ( 120 kg

pozdrav svima
- knez
- Poruka: 234
- Član foruma od: subota, 4. apr. 2009. u 19:03h
mala je to kubikaza da bi auto opusteno isao na mali gas ima on KS ali nema obrtnog NM,drug mi ima kiu rio 1.4 97ks i uz brdo sa nas 4 u kolima mora da vozi drugom dok ja sa 105ks ali sa 1.8 vozim trecom.
The 105-hp version of the 1.8L develops maximum power at 5,500 rpm and 113 ft.-lbs. (153 Nm) of peak torque at 4,000 rpm. It exceeds 90% of that torque peak from 1,800 rpm to 5,300 rpm and sustains 85% of peak torque from 1,150 rpm to 5,700 rpm.