Brine me samo kad je proizvedena ta guma na stanju dal je dobra, pa mozda na narucim za jednu stranu da vidim dal ce da resi problem pa naknadno i drugu.

Ja sam valjda cekao da pocne sneg pa da kupim, i nateram se malopre do tempa, video sam te mishelin, nisam video cenu ali sam za 1000 dinara nasao jedne koje su IDEALNE za ovo sto mi treba. Imaju najdublju ivicu koju sam ikada video,a i jos jednu stvar,a to je da je sam pocetak patosnica, dakle,ono sto ide kod papucica vozaca, tanak potpuno sto omogucava da se izbegne cuvene podvlacenje patosnica ispod papučica kada ne može da se vozi jer nece da odvoji kvacili i slicne fore. to me je oduševilo.fancy piše:Juče sam bio u Metrou i imaju nekih perverznih Michelinpatosnica. Koštaju 3.5 soma i sigurno ih neću pazariti, ali za ljubitelje ekskluzive, zaista su mrak. Ima neke od 960 (čini mi se) sa crvenim linijama, ne znam dal da pazarim, videću šta se nudi u Tempu... do daljnjeg, ostaju mi ove gumene sa sitnim kvadratićima.
Skupe su bas zato sto su teske. I treba da budu teske, da ne bi "leprsale" unaokolo, vec da stoje tamo gde ih ostavis.RS_cabrio piše:ma jok, upravo ove sto sam nasao imaju taj deo tanak da ne bi doslo do podvlacenja. A te michelin,ne razumem zasto su toliko skupe ...teške kao tuč, još da platim da mi ubije performanse.