Poruka
od obradovich » nedelja, 28. okt. 2012. u 22:10h
Imam dobrog drugara u Trieste,tamo je 20 godina,poznaje te stvari,nije mogao da mi nađe ništa pristojno,obaška što kriju servisne ko zmija noge, ovaj Peugeot je 07.g.čini mi se diesel,može biti da je 100 000 prava kilometraža za 5 godina,ali je to moguće samo ako je skinut sa lizinga-oduzet( tada mora da ima prateću dokumentaciju o tome) ili ga vozio neko kao fizičko lice i ko mora da prezentuje servisnu,ako ima ovaj servisnu koja može da se proveri,onda ok,ali,ko što rekoh,to je više izuzetak nego pravilo.
Nije kupovinna na veliko kad dođe naš kupac-diler koji kupuje 15 auta !
U Nemačkoj bre na veliko kupuju Rusi( dolaze u konvojima i teraju po 300 auta odjednom ) i Poljaci,mada Poljaci sve ređe,pa ja bi prvi kupio Fokusa tdci u Nemačkoj za 1500 e a da je prošao 130 000 km. Te slike na plačevima u Nemačkoj,pa to su sve fatamorgane,odeš tamo a neki ti Turčin ili Arapin ladno kaže,haha,pa to je otišlo još pre 2 nedelje u Rusiju. Ja nemam problem sa tim,ko veruje da je moguće neka veruje,ja sam to probao,video sam da recimo plačeve u Nemačkoj drže uglavnom Bosanci,Turci i Arapi,kilometraža se vraća samo tako,nedavno je izbila afera oko vraćanja kilometraže na jednom BMW što ej bilo i na TV,ali opet,može čovek da naleti na pristojan auto od fizičkog lica,međutim,to je sve skupa rabota,ako treba da pređem dnevno 200 km da bih video 1 auto,+ što moram nekog da cimam sa sobom,+što imam nervozu jer treba da kupim iole dobar auto,+što i tamo ima prevara kolko oćeš,ima da ti uvale auto koji je skrpljen od 3 auta a da ništa ne primetiš-nema od te kupovine ništa,zato je lakše kupiti na placu i verovati da si baš ti taj srećnik koji vozi diesel auto sa 130 000 km pravih na satu.
Bilo gde u EU,kupac prvo pita koliko je prešao,to je svima i tamo glavno pitanje,i to određuje cenu.
Poslednja izmena:
obradovich, na dan nedelja, 28. okt. 2012. u 22:16h. Ukupno izmenjeno 1 put.