ma dobro,pustite coveka,nije zlonamerno,samo je malo zalutao
nego da iskoristim priliku da se pohvalim pozitivnim utiscima,auto me iskreno odusevio...sad znam zasto su komentari o ovom modelu pozitivni i zasto kazu da je ,,zabavan za voznju,,!cak je i zena odusevljena,iako je popizdila kad sam ga dovezao,te ogroman je,te kako cu ja to voziti?,te kako cu ga uparkirati?...izuzetno lak za voznju,uprkos velicini ekstra pregledan,solidno tih unutra,posle par dana kad sam ga uzeo bio sam izuzetno razocaran u snagu,a onda sam skontao da mi je palo crevo sa interkulera,stavio sam temu u kvarovi popravke
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... t=14617,al nema jos neke ideje...sve u svemu auto ide kao besan i jace od toga mi ne treba-bar za sad
i vezano za kolegu koji je zalutao,kod mene nema prskanja ulja i dima ni na cep ni na sipkicu...bar ne na leru,nema dima na auspuh,nesto vrlo malo kad mu natisnem gas do patosa...
sva creva od interkulera sam razalatio i ocistio od ulja,e sad bi probao i EGR da ocistim al nesto me strah da ne sjebem nesto,mada je pun garezi video sam kad sam skinuo creva...
ovih dana cim ukacim fore zamenicu filter goriva,samo neznam kako se ozracuje,ili je dovoljan kontadt da pumpa nabije pritisak,i jos me jedna stvar zanima...zena je nesto ispritiskala na radiju(onaj fabricki kasetas)pa mi je namestila da se gasi svakih 1 sat,ja sam sav zapenio al nemogu to da namestim...