Od bitnijih stvari, ima 7x13 felge, 205/60 gume, konije, rs volan, K&N filter, Weber DGES, njegove recaro siceve sa S paketa opreme itd... Imam još tonu slika, pa ako bude zainteresiranih uploadat ću ih kasnije.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Nije to, nego ga ne turiram preko 3000 okretaja dok ne napravim prvih 1000km. Evo jdan od motora baš, ovdi se bolje čuje:TBV piše:Nije lose,samo si skrt na gasu,nije ti bas teska nogameni jugo na leru radi na 3000 o/min
Nisam vozija caprije do sad, pa nek se učim na ovom, bolje vuče nego šta san mislija, iskreno. Kroz par godina je u planu 2.8i al bez k-jeta, nego ću nabavit granu sa 3 dupla webera, sve novo. 2.8 jer je u startu brz auto sa tim motorom, i nema zezancije s atestom pošto je tvornički ugrađivan. Ne znam jel znaš, al on se da izbušit na 3700 kubika, u engleskoj rade čuda s njim. Ovisno o financijama ću i to razmotrit. Meni su ti v6 motori dragi zbog sporog hoda i zvuka i ne planiram ga naturpijat da se vrti, nego da bude ko musclecar, šta je puno prikladnije izgledu auta, a opet dovoljno moćan. Jedino se mislim da li ugradit njegovu getribu s 4 brzine ili nać od scorpija s 5. Diferencijal ostavljam od 2.0, 3.44 omjer samo ću ubacit lsd, i naravno kompletno doradit kočnice i sve ostalo šta budem treba da auto bude optimalan.van piše:Sve je fenomenalno , samo si taj 2.0 mogao da zamenis za neki drugi malo veci . Taj ima 88 ks , a tih v6 imas i od 150 ks za smesno malo par , ako nije dzabe