Stiglo mi danas misterioznim putevima kuriske sluzbe set prednjih i zadnjih kocionih plocica , e sad kad sam uporedio stare i nove , tacnije gledao sam kakve su mi plocice pre par dana pa onako iz secanja kontam da su ove trenutno na autu nevidjeno ocajne i planirao sam zamenu istih ukoliko vec danas.
Aliiiiiii ....
Ovde prici nije kraj , plocice nisam zamenio jer je kompresor klime odlucio da se samounisti , u toku lagane voznje prvo mi je auto poceo da trza , gubi snagu i kad sam stao na raskrsnici ugasi se . Probam upaliti i vidim slabo vergla , oce upali ali nikako da sastavi . Kontam ostao sam bez goriva , al' opet znam da imam . Nema veze nazovem drugara , odemo na benzinsku i donesemo goriva , nalijem u rezervoar , i dalje lose vergla i nece da sastavi . I onda primenim poslednju soluciju , onu najgoru ... Slepanje . Zakacimo auto i krenemo , na prvom pokusaju puca kanap , zavezem opet kad opet puce .. Vadimo deblji kanap , kacimo i krecemo , jedva nekako sastavi , ne radi nikako , kad odjednom ispod haube dima kao u prici , ja otvaram haubu , iskacem iz auta grabim PP aparat (koji imam u svakom autu) , u medjuvremenu ortak podize haubu , prilazim kad nema nista , ne gori . Kad malo bolje pogledah cudno mi stoji pk kais , pipnem ga a on vreo . Izvucem napolje imam sta da vidim , pukao . Reko odlicno , gledam sta bi moglo napraviti zajeb , kad vidim remenica kompresora klime se ukosila i ne bi je bog otac vise pomerio , a reko tu smo . Otslepamo auto kod mene u firmu i onda sam narednih par sati demolirao prednjicu da skinem kompresor , i eto uspeo sam , privremeno stavio PK za model bez klime i vozim se dok ne nadjem drugi kompresor .
Mislim da je ovo najduzi post koji sam ikada napisao
Slikao nista nisam , jer sam bio isuvise nervozan , za sledeci put kad nabavim kompresor i budem montirao poslikacu jer je izuzetno retardirano iskonstruisan ceo taj deo pomocnih agregata i kacenja istih za motor .
Toliko za veceras , sutra javljam za kocione plocice , cenim bice zanimljivo