osigurac nalazi se ispod volana iza police za dokumenta, polica se vadi!
zamenjeni parking senzori, posle mini havarjie sa zadnjim branikom! stavljeni buvljarski (mada lik drzi lokal i dao mi je najbolje, hteo sam da stavom napred, al on mi nije dao, kaze sta ce ti to. Ima 45 e sivi napred i nazad, displej + kamera, al nemam gde da je turim)
ZANIMA ME DALI VREDI NAVIGACIJA ZA 2001 VISE NEGO OVAJ SONI STO OVAJ MOJ IMA, MOGU DA ZAMENIM SA OVIM
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... ndeo_tdci/ I JOS JEDNO PITANJE DALI CE DA SMETA KUKU PARKING SENZORIMA???
evo malo radova oko onih prljavih farova!
plastika se od farova vrlo lako odvaja, za koga ko je vec radio to

, znaci prvo se skinu osiguraci ukrug koji drze far, napne se sravcigerom lice plastika od fara, polako da nepukne, i ceka se da polako guma popusta, jos jedna sravciger i skalper za secenje one gume, (nebi bilo lose malo fenom cisto da se ugreje neradi se na hladnom samo, ja to nisam postovao ali je lakse) staklo plastika lice se obrise nabolje sa mermom i krpom. Ali unutrasnji deo, sto je kao ogledalo je jako jako JAKO osetljivo, ono se brise samo vatom najbolje, i polako svaki dodir nokta pravi havariju, ima bas primetne razlike kada se obrise deo sto je kao ogledalo! Skalpanje je isto, ja nisam stavljao silikon, lepo se guma sjedinila, mada je pozeljno, far znate lako se skida, dobri zivci i 20 tak minuta posla!
Far je lepsi, mnogo bolja svetla, i neizgleda strokavo dok se neobrise jedan, pa se uperdi sa prljavim, onda se vidi koliko je to bilo prljavo!