meni licno wv pa i audi a4,a6 imaju mnogo tvrda sjedista ali kazem to je relativno,a4 je nekako zivlji mada ima 96kw,ali zato passat96kw nema sanse da prismrdi mondeu,e sad kada sam gledao passata sa slicnom opremom kao moj trenutno mondeo,a i takvi passati su rijetki,skuplji je 3000eur,i nekada sticem dojam da su i passat i a4 i mondeo isto sranje drugo pakovanje,samo je fora koliko je covjek to spreman platiti i koliko ce ga kostati u ekspoltaciji,i u sustini opet je bitan i faktor srece na kakav auto naletis.eto svi oni trose oko 9l,manje vise tu idu isto,moj servis mjenjaca se rai na 200.000 kosta oko 300 eur,za a4 kosta 590eur,a za passata kosta 400 eur,a ide neki filter i cini mi se 6l nekog ulja za automatski mjenjac
ali zato moj cale ima mercedesa okonju 270cdi tiptronic avantgarde i jos karavan,bruka gadan auto,motor je petak,taj auto ide ko lud i cak trosi manje gradske voznje nego mondeo,passat,i a4,a nemogu vam objasniti sto je taj auto udoban,jeste on penzionerski,i zna on da povuce,ali to sranje je ekonomicnije od mog auta ako nevjeruje uskikacu board na mercu i na a6, i na mondeo,da se razumemo a6 me manuelac i sestak je o on trosi 11 grada,mondeo 9l,a mercedes caletove voznje 7,8l doslo mi je da se ranim u nogu kad sam to vieo.strasnooooo
A gledaj sad ovo vriejme je zimsko i svi volimo zimske radosti,ujutro kad idemo buraz zulja sajbe na a6ici,cale kenja sto mu niko nije ocistio sajbu koja je smrzla na mercu,a ja na mondeu STISNEM CAROBNI DUGMIC ZA ODMRZAVANJE PREDNJE SAJBE I ZADNJE,a oni pizde hoce da se

hahahha ma ford je sampion