Evo da se oglasim malo...
25. decembra sam preuzeo svecano auto sa carine, uradio tehnicki i papire za registraciju u obliznjem auto centru i zaputio se u policiju... Uzeh tablice posle cekanja da se zavrsi pauza i moljenja da mi ne zapadne X, na parkingu pored policije stavljam tablice na instrument tablu i krecem u avanturu...

Naravno, zaustavise me gospoda u plavom i na njegovu zalost nije imao za sta da me davi , samo je promrmljao : ,,Skoro nesto registrovan?'' Vozio sam se citavih 5 dana i dao jednu poprilicnu sumu na gorivo... Valjda je autu bilo zao zbog toga, pa me je 30. ujutru obradovao i izricito nije hteo da upali da ne bi trosio gorivo..

. Posto mi je auto servis na kraju ulice, a Fokus stajao na nizbrdici, samo sam spustio rucnu i pokucao majstoru na vrata... Dijagnoza: istopila se benzinska pumpa... Kad je vec tu, danas sam isao da ga obidjem, rekoh mu da uradi i servis, koji nisam uradio po uvozu, tako da ce i to da se sredi valjda do sutra...
Ne mogu, a da ne pitam, kolika je normalna potrosnja 1.6 Zeteca? posto mojih 10.5 l proseka ni majstoru nisu jasni... P.S. ni slike nisam stigao da napravim, ali obecavam, cim ga vrate, bice...
Limits unknown. Destination defined.