Vidimo se na prolecnom Miseluku, nadam se.Lavrnja1993 piše: ... ma kako god okrenes nemogu cadjavi prtoviv BENZINACA nikako![]()

Vidimo se na prolecnom Miseluku, nadam se.Lavrnja1993 piše: ... ma kako god okrenes nemogu cadjavi prtoviv BENZINACA nikako![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
totti piše:Ljudi, osećaj malo vara prilikom ubrzanja. Kad meriš vreme, ni 1.6 benzinac uopšte ne ide loše
Aaaaa, pa ne može... Uprava nikad nigde ne sme da učestvuje, čak ni u nagradnim igrama... A Yurij je stranac, on se ne računaMarkedjani piše:Pretpostavljam da ja,boki i Yurij ne smemo da se javljamo
nek salju slobodno na kucnu adresu ima ih 3Taunus 17m piše:Sta bi s onim ne smem da napisem koliko ide , poslace mi panduri kaznu na kucnu adresu
Ma jok , crvena lampica ti je jedna od cari posedovanja alfa romeo vozila starije generacije , svetli a niko ne zna zasto , sto se motora tice ostao mi termostat otvoren pa stalno cirkulise voda , u gradu mi je temperatura izmedju 70 i 80 stepeni a cim izadjem na otvoreno pada na oko 50 .milan_gt piše:jesi to dig'o na klocne..? (rucna i ladan motor:))