Pregledao sam par benzinaca 1.6, i nisam bio zadovoljan stanjem, kao ni cinjenicama vezanim za taj motor. Tako da sam pronasao jedan Focus 1.8 16V, koji sutra idem ponovo da pogledam. Auto se prodaje na jednom provereno dobrom placu, Autopromet, Kragujevac. Vozila uvoze iskljucivo iz Nemacke, redovno servisirana, od prvih vlasnika i ne muljaju sa kilometrazom.
Auto je hecbek sa 5v, restyle (2002 ili 2003 nisam siguran). Na satu je oko 150k km, zaboravio sam tacno. Od opreme bih izdvojio to sto ima traction control.
Nema ga u oglasima, mozda je istekao, a nisam ga ni slikao kad sam isao prvi put.
Cena na njemu stoji 3950e, ali sam se dogovorio na nekih 3500e ako budem uzimao. Sutra idem opet da ga pogledam detaljno i da ga provozam. Slikacu i okaciti da mozete videti o cemu pricam.
Dok to ne bude, ovako na slepo, da li je to prejaka cena za njega, obzirom da nema nijednog ovakvog u oglasima da uporedim?
Inace, auto kupujem za sebe, i ne prelazim neke velike kilometraze, uglavno do posla, po gradu itd. Manji auto mi na pasuje zbog mojih 196 cm

Pozdrav