Evo slika, svi komentari su dobrodosli..

Nisam stigao da ga operem. Svaki komentar dobrodosao, cak i negativan.
Narocito ovi rukohvati na vratimaLale piše:Lepo izgleda, enterijer deluje sačuvan i negovan.
Takav mi je style tebroni. Salim se, kad je van ivicnjaka desilo mi se dva puta da su pijani soferi odneli retrovizor a jednom i pola vrata, a da se vracam sto puta kad parkiram mrzi me.bojan_kv piše:Lep autic,, a enterijer mu je tekA sto ga parkiras ovako na ivicnjak sa pola tocka na ivicnjaku, a pola u vazduhu?
![]()
Da. Skinuo sam onaj prvi deo koji i nije nesto izgreban da bi dosao do unutrasnjeg rukohvata koji je ocajan, naiso sam na tri srafa koja sam skinuo ali rukohvat ne ispada, izgleda da je taj unutrasnji deo rukohvata spojen sa tapacirom, pa ne moze samo da se skine, i onda sam zajebo. Bas mi je krivo, imam neku braon karbon foliju koju bi oblepio na unutrasnji deo rukohvata, lepo izgleda, slicne je boje kao lajsna na tapaciru, a i nece da se grebe kao ova gumirana farba.darioculibrk piše:Narocito ovi rukohvati na vratimaLale piše:Lepo izgleda, enterijer deluje sačuvan i negovan.I kod mene su bez, osjetljivi su bas. Posebno na zenske ruke i prstenje
Zato sto je prelomna godina restilizacije 2002. A taj detalj na airbag-u (tj veci logo) je detalj koji je promenjen sa restilizacijom.Shapa piše:Ima airbag na volanu kao da je proizveden 2003/2004
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Enterijer je zajeban ko kratko cebe, mnogo se prlja, ali je koza dobrog kvaliteta pa je prijatna za sedenje, a sedista imaju i grejace sto je plus kad je ovako hladno, videcemo leti kako ce biti.Romano piše:zanimljiv interijer ali i nesto zahtjevniji za odrzavanje....
boja je isto malo nezahvalna ali lijepa (kad je cista)
nisam bas neki ljubitelj koze...odnosno sviđa mi se samo u kombinaciji pola-pola (kak ima npr volvo)
e sad...cudno mi je za ovaj sat da imas te zute kazaljke s tom opremom....kod mene je onaj ljepsi sat u originalu a auto je 2000god,isto dizel a nije ghia,te isto tako mi se vise sviđa manji znak na volanu od ovog....
zmigavce svakako stavi bijele...puno ga proljepsa....mozda bi na tvom mjestu stavio originalni radio te adapter za usb...bolje mi izgleda kad je ta rupa za radio skroz popunjena i to je to...