U pitanju je Ford Probe
Godište: 1994
Model 2.5 V6 24V (zlo i naopako)
Snaga 163ks
Boja : plava metalik
Evo slika kakav je (slike nisu njegova ali je isti ovakav )

Sto se motora i menjaca tice , cale mi je rekao da je to extra i da nemam brige oko toga (cale je automehanicar).
Oprema : Sve sem koze , naime felne 16" petokrake fabričke kao sa slika , klima koja radi , ABS , sve je na struju i sve radi (znači el. prozori, el. retrovizori, el. šiber) Ima airbag za vozaca i suvozaca i mislim da nisam nista propustio.
E sad ovako ima par nedostataka:
1)Oljuštila se farba sa deskog krila i haube i izgleda katastrofa pošto je ispod prva boja (ljubičasta)
2)Ispucala i pocela da se ljušti farba i sa zadnjeg branika ispod gepeka
3)Genijalci koji su ga farbali u plavu su zaboravili da skinu dihtung gumu izmedju prednjeg branika i haube i sad se polako ljusti boja i vitoperi ta guma (katastrofa)
4)Prednji branik je ispao sa zabica kod desnog tocka i branik je bas malo pobegao u levu stranu
5)koza oko rucice menjaca je ispucala i iscepala pa treba da se zameni.
E sad ovako ostavio sam spisak caletu sta hocu da mi napravi i sredi pa cisto da podelim sa vama moje želje:
1)Rekao sam mu da hocu START dugme pored volana , znaci da se normalno ubaci kljuc okrene do kontakta i da ga upalim stisnem start dugme

2)Da mi ugradi alarm , daljinsko zakljucavanje i centralnu bravu i automatsko zatvaranje prozora .
3)Da mi ispolira felne ( ili da se dogovori sa stricem da mi ih oboji u belu ili u sivu opet ) posto su nekako zamucene zapustene
4)Da mi lepo namesti branike i isproverava sve oko struje jel ok
5)Xenon-i u farove i maglenke
Zatim spisak za strica:
Da mi ofarba krilo desno u njegovu boju i mozda haubu(kazem mozda posto se vec par dana dvoumim da li da je farbam ili da je izlepim karbon folijom)
A sto se tice enterijera i vise je nego savrsen , nigde izderan iscepan izguljen ma nista kao iz fabrike
***Da napakujemo u njega neko fino ozvucenje (Naime stoji mu kuci Blaubunkt vufer http://www.tehnomanija.rs/auto-zvucnici ... 00-sc.html i dve elipse marke JBL , tako jos da nadjem neka dobra zvucnika za vrata i bice GROM.
Eto toliko , kola ce biti u valjevu do kraja januara dok ja ne uzmem neke pare da imam za registraciju posto je neregistrovan i dok cale sredi ceo spisak sto sam mu ostavio

I samo pomoc oko par stvari:
1)Jel zna neko gde mogu da nadjem neko lepo Stard dugme(planiram da posle ovih praznika svratim do GANGLAND-a i pogledam tamo)
2)Jel ima neko savet sta da radim sa haubom , da li da je farbam ili da je izlepim karbon folijom ??
Hvala , bas sam se raspisao

Kad se sve zavrsi i doteram ga u BG stizu i slike. Pozz