Ford Fiesta 2005
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Ford Fiesta 2005
ajde da ga merimo 

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- MIŠKE
- Poruka: 418
- Član foruma od: nedelja, 12. avg. 2012. u 10:40h
- MatkE92
- Poruka: 14
- Član foruma od: utorak, 1. jan. 2013. u 14:33h
Bas lepa fiesta ! Felne
A sto se tiče grejanja , ma ne moraš ni da voziš brzo , samo uzmes malo na leru da maltretiras komšije kad upalis i greje odma

A sto se tiče grejanja , ma ne moraš ni da voziš brzo , samo uzmes malo na leru da maltretiras komšije kad upalis i greje odma

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
po fabrickim specifikacijama taj motor u zavisnosti Euro3 ili Euro4 trosi po gradu ako se ne varam 6-6.5l ... sve oko 6.5l u srbiji za taj auto je perfektno, po mom misljenju
inace, video sam odavno sliku na moja garaza sajtu... lepa fiesta stvarno... u zdravlje da se navozas s njom...

inace, video sam odavno sliku na moja garaza sajtu... lepa fiesta stvarno... u zdravlje da se navozas s njom...

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- thund3r
- Poruka: 29
- Član foruma od: četvrtak, 10. jan. 2013. u 16:54h
@Shomy_ksh pa rekao sam da trosi oko 6L po gradu, ne znam tacno jer nema ekran koji pokazuje potrosnju, inace je euro 3, a po fabrickim specifikacija ja mislim da sam procitao da euro 3 trosi po gradu 5.3L a 3.7L na otvorenom, ali nije ni bitno jer potrosnja stvarno nije strasna u svakom slucaju. A izbacio sam sliku na moja garaza kad sam je uzeo, hvala na lepim zeljama, za sad nema problema... 

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
A i cifra na ekranu nije presudna za realnu potrošnju, više služi za odokativnu procenu (a to možeš i bez ekrana).
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- thund3r
@BojanM U pravu si, ali ipak ne mogu da procenim tacnu potrosnju jer na mojoj verziji fieste pokazivac goriva je ekrancic koji se sastoji iz kockica, i koje nisu bas tacne, i cesto se desi da mi nestane jedna crtica pa se pojavi i sve tako, a nikad je ne ostavljam na rezervi. Pozdrav.
- BojanM
- BOFH
Ko još meri potrošnju sa cajgera... Na istoj pumpi iz istog pištolja natankuješ dva puta do vrha (najbolje sam, da bi oba puta na isti način dozirao gorivo). Zapišeš kilometražu i jedan i drugi put (ili koristiš "mali" merač, onaj za putnu kilometražu, da sračunaš koliko si prešao između sipanja) ali gledaj da bude neka značajna cifra, par stotina km. Pročitaš koliko je goriva stalo, podeliš sa brojem pređenih kilometara i tako dobijeni rezultat pomnožiš sa 100... Dobijena cifra ti je prosečna potrošnja (litara na 100km) u režimu vožnje kojim si išao između dva sipanja.
pozdrav, Bojan

- thund3r
@BojanM Hvala na predlogu, probacu cim budem u prilici....
- thund3r
Evo neke nove slicice, neko je trazio unutrasnjost, a i bilo je lepo vreme pa je malo sredjen i slikan.

- MIŠKE
- Poruka: 418
- Član foruma od: nedelja, 12. avg. 2012. u 10:40h
- BojanM
- BOFH
Uredno & kulturiška
Samo tako!

pozdrav, Bojan

- thund3r
Hvala, hvala

- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
+1BojanM piše:Uredno & kulturiškaSamo tako!
- thund3r
Nove slicice sa zatamnjenim stop svetlima.