SRDACAN POZDRAV
-
- Poruka: 16
- Član foruma od: subota, 23. feb. 2013. u 22:30h
SRDACAN POZDRAV
Postovani clanovi!
Moje ime je Aleksandar i iz Beograda sam.Vec duze vreme aktivno pratim rad foruma jer sam zarko zeleo da postanem vlasnik Ford vozila.Apsolutno sve pohvale
za veliki i obimni sadrzaj.Koristim priliku da pozdravim i majstor Dragomira{iako ga ne znam licno},ali preko telefona mi je zaista ljubazno objasnio nake stvari vezane za Ford zbog cega sam i postao vlasnik Ford Mondea 2.0 tdci 96 kw. 2002 god
Moje ime je Aleksandar i iz Beograda sam.Vec duze vreme aktivno pratim rad foruma jer sam zarko zeleo da postanem vlasnik Ford vozila.Apsolutno sve pohvale
za veliki i obimni sadrzaj.Koristim priliku da pozdravim i majstor Dragomira{iako ga ne znam licno},ali preko telefona mi je zaista ljubazno objasnio nake stvari vezane za Ford zbog cega sam i postao vlasnik Ford Mondea 2.0 tdci 96 kw. 2002 god
Poslednja izmena: Vujke, na dan nedelja, 24. feb. 2013. u 01:26h. Ukupno izmenjeno 3 puta.
Ukoliko nisi deo resenja onda si deo problema.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21590
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Ford mondeo TDCI
Pozz i dobrodošao
Ovo je deo isključivo namenjen za predstavljanje novih članova... svoje pitanje postavi u delu foruma namenjenom za to

Ovo je deo isključivo namenjen za predstavljanje novih članova... svoje pitanje postavi u delu foruma namenjenom za to

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: Ford mondeo TDCI
pozz i dobrodosao
ima lanac, to retko kada odlazi....

- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2789