Malo da osvezim temu

Naime od zadnjeg javljanja se lupanje intenzivira sve jace i jace,vise se ne moraju gadjati rupe dovoljan je krpljen asfalt,male izbocine itd....nadam se da ce konacno i uskoro da se pokaze problem.
Imao sam jos jednu intervenciju vezano za moj slucaj,zato sto su poceli da se vrte oko letve volana i da bacaju sumnju na kraju na nju, iako nema nigde lufta kada gledaju niti curi,a ja nesto nisam spremam da se zezam sa reparacijom posto nisu 100% sigurni da je to uzrok.
Na moje insistiranje trazio sam da mi se rasturi malo oko akumulatora i da se dodje do nosaca motora-menjaca to mu dodje treci,da se vidi sta je sa njim, Posto sam donji menjao,a onaj kod antifriz posude deluje dobro po njima tj.nema tragove ulja.
I gle cuda nosac kod akumulatora je bio pokidan na vise mesta, doduse ne fali nigde guma ali na dva dobra mesta se razdvojila guma.
Posto je nov drzac 10000 dinara, interevtno sam nasao polovan da vidim da li je to uzrok mojih nocnih mora,nazalost i on ima tragove da je krenuo da puca na jednom mestu ali je u mnogo boljem stanju nego moj.
Namontirali i u prvi mah me je obuzela sreca jer na poznate "obelezene" delove puta je kao prestalo lupanje, da bi se ipak i dalje culo na nekim od njih, vec simptomaticno sa desne strane gledano iz auta.
Moram jos malo da provozam auto ali utisak je da se lupanje smanjilo ili mozda ja to zarko zelim

Ako stvarno utvrdim da se lupanje smanjilo,opet mi se javlja sumnja da mozda nije popustio i ovaj drzac kod antifriz posude?
Jer ispada da i onaj donji i ovaj kod akumulatora su popustili, samim tim pomisljam i na ovaj kod antifriz posude,posto to lupanje dolazi sa njegove strane.
Da li on moze nekako da se proveri sa sigurnoscu, posto ulje da je iscurelo ni ja ne vidim ali ona guma odozgo je malo napukla i mekana je i deluje porozno ,neznam da li sme tako da bude?
Kazu da kad taj nosac ne valja zubi cvokocu u kolima koliko trese,ja doduse nemam takvih problema,auto mirno rad,i po meni ne trese nesto vise nego sto je normalno za dizela i to kad mi se desilo par puta da zatrese ujutru, nestalo je kad sam zamenio donji nosac.
Ako je neko imao islustva sa tim nosacem kod antifriza neka pise, da vidim sta mi je ciniti jer ovako eliminacionom metodom svako moze da bude majstor?