Moderator: ace1
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
To je normalna stvar u USA, a i EU Ford je ranije imao slične tripove. Logika je sledeća - ovde je manuelac najpopularniji, a automatik baš baš retko ko vozi, pa se zbog toga automatik doplaćuje. U USA je obrnuto.dule0911 piše:Jos jedna stvar mi je totalno nelogicna i glupa - treba da se doplati za manuelni menjac?? Ajd da razumem da imas izbor izmedju manuelnog i automatskog pa samo da izaberes, ali da za manuelni doplacujes... smesno.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Standardna oprema sto se tice kocnica:Iosis piše:A jesam ja to dobro shvatio da ABS nije dio standardne opreme nego se doplaćuje?
Manualni menjaci su retkost u Americi i kompanije ne gube mnogo vremena na njima zato sto se vecina kupaca odluci za automatika. Tako da su manualni menjaci retkost i ako ih hoces moras ekstra doplatiti za njih.dule0911 piše: Jos jedna stvar mi je totalno nelogicna i glupa - treba da se doplati za manuelni menjac?? Ajd da razumem da imas izbor izmedju manuelnog i automatskog pa samo da izaberes, ali da za manuelni doplacujes... smesno.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Van piše: ...за све те буђаве фордове