Stigao je autić. U pitanju Focus 1.6 TDCI Duratorq TDCi 90KS ECOnetic. Auto je uvežen iz Belglije.
Posle par dana sam primetio da je lenj kada kreće, videćemo da li će to regulisati oštrija vožnja ili čip. Sem tog polaska auto lepo ide, odlično se ponaša, ništa se ne čuju, ne zvecka i sl
Zbog ovog ECOnetic sam dobio drugačije branike, spojlere sa strane, 15" felne i remapiran 1.6 TDCI.
Od opreme ima prednje podizače, el. retrovizore, osvetlenje kod sunčanih vizira, držač naočara za sunce, prednji i bočni vazdušni jastuci, vazdušne zavese, IVD/Traction Control/ABS, bord, navigacija ( nema Srbija ), A/V ulaz, USB, Bluetooth, A/C ( šporet ) klima, komande na volanu. Meni posebno interesantno je određivanje brzine "povremenih" brisača. Da li je to standard kod Ford-a ili ne, ne znam ali eto. Uz auto sam dobio i krovne nosače kit za krpljenje guma, tako da nemam rezervni točak pa ću morati da kupim jedan.
Koliko sam imao vremena ja sam jurio alu felne, ali vidim da to nije baš česta pojava u oglasima.
Auto je danas bio u RSD servisu, po preporuci svih sa foruma i mojih "potočana".
Urađen servis, zamenjene pločice i nadam se ne odlasku u narednih 10.000km što je u mom slučaju skoro godinu dana.
Ne znam šta imam u planu sem zatamnjivanja stakala. Voleo bih da sam našao neke alu felne pa makar i 15" ali sad nemam nešto vremena da ih jurim.
Za 1.6 ide dobro, zadovoljan sam kako "sluša" i kakav je odziv na gasu prilikom preticanja. Imao sam malo jači auto i ako se ne naviknem mislim da će ovaj tdci imati 110-120 ks.
Nemam mnogo slika, biće...