BTW
Auto ti je bas lep.

Pa ja to i kazem, da je Sony odlican, ali da je Blaupunkt los...Cedo piše:Ne mora da znaci, Sony ima bas bas kvalitetnu muziku u Fordu, vrhunska Sony muzika je i u Mk3 Mondeu..
Pa slusaj, evo i ja cu tebi da kazem, mene je moj izasao, sa svim troskovima neto+spediter+troskovi dovozenja+porez kod nas, 11600 eura.IvanT piše:Hvala Lukijano!
Cena na aukciji je izasla na 9100, plus troskovi transporta, speditera, ovde svih servisa, registracije....dosta je placen, ali vredi. Plocice su kupljene kod uvoznika (MASS), ali sam tu uzeo i dosta ostalih delova (sve "tecnosti", filtere), pa nisam siguran koja je cena samo za plocice. Ako hoces, mogu da ih nazovem i pitam.
BTW
Da li si zadovoljan efikasnoscu klima uredjaja na Mondeu? Po meni je to jedina ozbiljna zamerka za ovaj model, a i citajuci strane forume, vidim da postoji na stotine njih koji takodje nisu zadovoljni. U odnosu na neke moje predhodne aute iz ove klase, klima hladi upola losije....
E pa druže, u krivu si...lukijano piše:U sustini to ti je to... ono sto valja mora da se plati... istina moj je malko mladji, sa malo manje kilometara i sa malo jacim mototrom, ali generalno je to ta cena...
A to sto se tice ovde prodaje... to si potpuno u pravu... koliko vidim ovde ne bih dobio ni ono koliko je mene izasao, a kamoli da nesto zaradim... a to je zbog toga, sto ovde u 90% slucajeva doteraju ustvari "malo uredjeni krs", koji je presao ko zna koliko... prefarbavan... udaran... usminka itd. itd... a to znas i sam... imas da vidis u Srbiji koliko hoces... tamo ga kupe jeftno, malo urede i onda naravno da ti sa takvim autom i ja sa mojim ne mozemo da konkurisemo sa cenom.
Ok, ja sam i rekao 90%, kao sto mozes da vidis... ali isto tako obrati samo malo paznju na volan od tog auta... koza je dosta usijana, sto po meni moze samo da kaze, da to i nije bas neka manja kilometraza (ne mora da znaci, ali to mi prvo upada u oci).totti piše:...
Totti, da me ne razumes pogresno....ja automobile menjam u proseku na manje od godinu dana, a prijatelji, poznanici, rodjaci me cimaju svakih 15-ak da idem da vidim neki auto za kupovinu, zato sto znaju da za automobile nisam bas "normalan". Mozda su moji zahtevi za stanjem auta preterano visoki, ali svako od nas ima neki "feler", pa nemora bas i auto da imatotti piše:Super![]()
Uživaj u vožnji