Fiesta 1.0 1987 pusta vodu
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: ponedeljak, 4. jun 2012. u 22:06h
Fiesta 1.0 1987 pusta vodu
Pre nekog vremena crkla mi je pumpa za vodu,nju sam zamenio,stavio novu i sve je radilo ok.Posle nekih 10,15 dana vidim da mi se stvorila barica od vode ispod auta.Ja otvorim haubu i pogledam pumpa nije.Otvorim posudu sa rashladnom tesnoscu ona prazna.Uzmem da dopunim i kad sam sipao vidim da na mestu ispod termostata malo napuklo i da tu curi voda pomalo.Evo slike(nije od mog motora) gde je to napuklo,oznaceno je crvenom bojom.Tu odma iza srafa.Bas,bas malo i tanko naprsnuce.Jel postoji mogucnost da se to zavari ili nesto drugo da se radi?Hvala na svakoj pomoci.

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Fiesta 1.0 1987 pusta vodu
Mana kod tih OHC motora je što kućište termostata lako puca, kao i kod tebe. Jedini lek je zamena. Odgovara sa bilo kog OHV motora (sa lancem) koji ima električni ventilator.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: ponedeljak, 4. jun 2012. u 22:06h
Re: Fiesta 1.0 1987 pusta vodu
Hvala na odgovoru.Mozes li mi reci koji automobili imaju te OHV motore sa kojih bi mogao da skinem to kuciste?Izvinjavam se,slabo se razumem