Na sledecem okupljanju dolazim u Speedo gacama

i to bez piva911s [SK] piše:Bolje i na parkingu nego pod semaforom u industrijskoj zoni, odrekla bi ih se familija

'81 Ford Taunus 1.6 L
Van piše: ...за све те буђаве фордове

opet se sam namestastotti piše:Golf ima u fabričkoj opremi i regeneraciju kože, dovoljno je 5 minuta vožnje u njemu i najveći sam baja...

ma ni prvu plocu mi nisu platili a dogurali sad ce do rogova..totti piše:Kako se plaća na baušteli?

Auuh na čiji li je ovo račun?911s [SK] piše:Bolje i na parkingu nego pod semaforom u industrijskoj zoni, odrekla bi ih se familija

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
 steva je imao srece,dete zaboravilo kisobrancic,treba ipak praviti decu
  steva je imao srece,dete zaboravilo kisobrancic,treba ipak praviti decu  

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam

i neke sas pivo
 i neke sas pivo 

bez da objasnjavamo ista
  bez da objasnjavamo ista
ace1 piše:ma jok mi cekamo ove sa trule sajtne

kakav si ti ludakace1 piše: pocele zene u dzipovima da staju i pitaju mene i Borisa jel radimo

macaneli piše:ljuubav preeemaaa kluuubuuu,nee moooze da preestaaaneeeee

'81 Ford Taunus 1.6 L

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni

,ljudi puni sebe ,voze novog Focusa-Mondea... ko to josh vozi ... babe i pederi puni para ...
 ,ljudi puni sebe ,voze novog Focusa-Mondea... ko to josh vozi ... babe i pederi puni para ... 

,khm Borise ne razmisljaj vise ,molim te
   ,khm Borise ne razmisljaj vise ,molim te   

shomi ce tek da naebe... 10 penicilina ... imam gnojne cepice u grlu... pocepace mi duuu... ovaj debelo mesoBojanM piše:Lako je Šomiju da se kuraži, on nije trpeo za klub.

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam