Jednostavno, kad god sam usao u neki konflikt ono golf, i to obicno dvojka. Slucajnost ili ne, ne znam.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Mogu... Ako ima radara, ti kao prvi si nahebao, a ne on. Čovek traži zavetrinu od radara kod onog ko najbrže idedax92 piše: totti, mozes li objasniti sta vam to znaci?!![]()
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Izgleda da su vecina 30+ miliona prodatih Golfova zavrsili u Srbiji i Bosni ... Posto kapiram da na zapadu tako nesto nikad nebi proslo?popovicvl piše:Golfa moze da kupi samo neobavestena i kompjuterski nepismena osoba. Zato u Srbiji dobro prolazi, a u Bosni jos bolje.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Jedno je kad se kupuje nov auto (što kaže Krstić), pa se razmišljaš da li dati 15000 € za Golfa, ili 14000 za Focusa, Megana ili 308...Nerealno skup auto u odnosu na konkurenciju
Iz mog iskustva, najveći broj šabana je medju vozačima E klase (pogotovo buljave)popovicvl piše:Po mom misljenju, Golfa moze da kupi samo neobavestena i kompjuterski nepismena osoba.
Golf dva je u svoje vreme i za te novce bio odličan auto i nikako nije bio fail u kupovini. Isto važi i danas za novog.dule0911 piše:Nisam ja direktno, ali moj cale kupio novog golfa (dva ili tri puta).
Van piše: ...за све те буђаве фордове
I onda predjes rukom preko plastike u enterijeru i vidis da je ustvari kvalitet na istom nivou kao pre 20 godina i da ce poceti da pravi zvukove i pre nego sto istekne standardna garancija od 3 godine.bojcistv piše:Neki dan sam sjedio u Hyndai I40 i ostao sam bez teksta koliko je to sve dobro i precizno sklopljeno i napravljeno. Kad pogledas Kia-u i njenih 7 godina garancije....nema tu puno mudrolije....
Ocigledno je da polovni Volkswageni drze na ceni daleko bolje nego konkurencija. Onaj ko menja auto svakih 5-6 godina, zasto bi kupio novog Focusa pre Golfa posebno ako je neko ko zeli auto samo za prevoz od mesta A do mesta B? Imao sam ili jos uvek imam i Golfa i Focusa i razlika izmedju njih je minimalna. Postoje karakteristike u kojima je Golf bolji i postoje karakteristike u kojima je Focus bolji, ali u sustini su jako slicni. I kad imas toliko dva slicna auta gde ce jedan da vredi 20% vise od drugog posle 5-6 godina, tesko je ubediti porodicnog coveka, koji gleda sve kroz brojeve, da kupi onaj koji brze gubi na vrednosti.dule0911 piše:Nisam ni rekao da je fail, samo sam konstatovao logiku ljudi koji i dalje voze te automobile, prosto ne zele da probaju nesto novije i bolje i onda misle da je g2 svetinja i dalje...