imaj u vidu da po krusevcu vidjam aute koji su pre vise od 6godina radjeni u Llumar foliji... garancija je 5god ali traju mnogo duze... isplati se svaki evric

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Sirina je 152 cm a kvadrat je oko 1200 din.RSS piše:koliko si placao duzni metar i koja je sirina folije?
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
mislim da je to i dalje ostalo tako...jedino ovi sto ugradjuju ako hoce da ti prodajuShomy_ksh piše:sto se tice kupovine Llumar folije, prodaje se samo u rolnama tj na vecim kolicinama i ne mogu je kupiti obicni smrtnicivucki piše:Interesuju me konkretno lumar Ili oracal folije...o buvljak varijantama I ne razmisljam.tj moras da imas firmu koja radi tako nesto. Kad je bio sajam u bg bio sam na njihov stand i tako su mi rekli.. sad ne znam dal su promenili politiku poslovanja.
120eur sve sem šoferke.dule0911 piše:@RSS
Koliko te izaslo zatamnjivanje za Focusa? Oce sestra i zet njihovog da pocrne, a posto je isti auto u pitanju eto iskustva iz prve ruke
Te global su u klasi lumara ili?
I Global i Lumar su made in USA.dule0911 piše:@RSS
Koliko te izaslo zatamnjivanje za Focusa? Oce sestra i zet njihovog da pocrne, a posto je isti auto u pitanju eto iskustva iz prve ruke
Te global su u klasi lumara ili?
Nasao "Oracal" folije,kvadrat je 900din,rolna je sirine 150cm i kupujes u duzinu koliko hoces,uzecu ovih dana 150cm x 50 cm pa da probam sam da odradim zadnje staklo...Shomy_ksh piše:mislim da je to i dalje ostalo tako...jedino ovi sto ugradjuju ako hoce da ti prodajuShomy_ksh piše:sto se tice kupovine Llumar folije, prodaje se samo u rolnama tj na vecim kolicinama i ne mogu je kupiti obicni smrtnicivucki piše:Interesuju me konkretno lumar Ili oracal folije...o buvljak varijantama I ne razmisljam.tj moras da imas firmu koja radi tako nesto. Kad je bio sajam u bg bio sam na njihov stand i tako su mi rekli.. sad ne znam dal su promenili politiku poslovanja.
Ne može se lepiti jedna na drugu, svejedno je cena ista pa skini te folije i stavi druge.Totti9288 piše:da pitam,dali se moze lepi folije preko vec zalepljene,brat ima golf trojku ,pa mi je zadnje staklo tj zadnja bocna bez gepeka nekoh 40 % i hoce da stavi 80dali da skida tu foliju ili da lepi preko 40% i da dobije 80%,jer je moguce to ,sta predlazete da radi