Mondeo mk3 2.0tdci 2003
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Re: Mondeo mk3 2.0tdci 2003
Brusilica je iz raja izasla. 

- Vlade_Ca
- Poruka: 204
- Član foruma od: utorak, 14. feb. 2012. u 18:44h
Sad se sve normalno cuje od kad je promenjen zamajac.alexht40 piše:Vlade_ca baš me zanima kakav ti se to zvuk čuje kada puštaš kvačilo... siguran znak, koliko ja znam, da je otišao plivajući zamajac je da auti trese kada pritisnes kvačilo. I meni se čuje ponekad, kada stiskam kvačilo kao neki klik-klak zvu, tih, ali se nista ne desava, kada stisnem kvačilo auto ne trese, odlično vuče...
Ranije se culo kao neko izrazito udaranje, lomatanje kad auto radi na leru, kad pritisnem kvacilo sve normalno.
Tresla se pedala kvacila, trese se auto pri gasenju. Otezano pali.
Mada, meni je Gagi rekao da je otezano paljenje jedan od poslednjih simptoma, tako da ako si dotle dosao znaci da je za menjanje u sto skorije vreme.
Nisam pristalica spustanja do "patosa" ali on bi morao dolee pod hitnosasa_f1 piše:E nije da sam postao bolestan, ali stvarno ti je auto previsok.

Ali sto kaze Milan, bar ne kacim nigde

Da mi je da imam 4x4, isao bih gde i vecina nasminkanih SUV-ova, tj. da nema velike prednje i zadnje prepuste

Pre par dana je bio mnogo lepsi, terao neke dzakove sa peskom u gepeku. Pa bio lep ko lutka, ali kratko trajala ta lepota

Postoje tajne koje skrivamo od drugih i tajne koje skrivamo od sebe samih.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
-
- Poruka: 29
- Član foruma od: subota, 17. avg. 2013. u 17:07h
Vlade_ca ok kada tako krene da se desava onda je to to... do tada samo teraj i gazi...poz 

-
- Poruka: 29
- Član foruma od: subota, 17. avg. 2013. u 17:07h
Malo pre se vracam iz grada i kada sam ulazio na parking mesto, koje je malo vise u odnosu na kolovoz, uz namotan pun levi, kada sam kretao i peo se na parking mesto, culo se da nesto lupka, nekoliko puta...inace u voznji je sve normalno i ne cuje se nista, ni preko rupa ili lezecih... Mislio sam da je homokineticki, ali sada mislim da nije. U svakom slucaju planiram da odem do majstora... 
Cini mi se da lipka u desnom prednjem tocku ili tu negde...

Cini mi se da lipka u desnom prednjem tocku ili tu negde...

Poslednja izmena: BojanM, na dan ponedeljak, 19. avg. 2013. u 14:57h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Ne piši poruku za porukom, koristi opciju "Uredi".
Razlog: Ne piši poruku za porukom, koristi opciju "Uredi".
- Vlade_Ca
- Poruka: 204
- Član foruma od: utorak, 14. feb. 2012. u 18:44h
Otvori slobodno novu temu u delu foruma za to. Ima ovde mnogo strucnijih ljudi od mene, sigurno ce ti pomoci koliko je to u njihovim mocima
Postoje tajne koje skrivamo od drugih i tajne koje skrivamo od sebe samih.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R