Ford focus 1,8 TDCI
- MIŠKE
- Poruka: 418
- Član foruma od: nedelja, 12. avg. 2012. u 10:40h
Re: Ford focus 1,8 TDCI
Konektor...polovni automobili, kupujem prodajem...
Što se brže vozi to se bolje ladi.
- kockarzivotom
- Poruka: 22
- Član foruma od: subota, 10. avg. 2013. u 16:08h
Ulje, filteri zamjenjeni, remen i dio spanera zamjenjen. I ispeglana jedna feluga i lezaj zamjenen, izgleda da je negdje bio upao u rupu ili sl.
Ostalo na autu je prema majstoru sve extra, kocnice su zamenjene bas skoro, klima, pumpa i ostalo isto sve ok, i sto je najbitnije ni na jednom mjestu dijagnostika nije pokazala kilometrazu osim one koja je bila na satu, pa je vjerovatno i sat original, tj nije pomjeran.
Ostalo na autu je prema majstoru sve extra, kocnice su zamenjene bas skoro, klima, pumpa i ostalo isto sve ok, i sto je najbitnije ni na jednom mjestu dijagnostika nije pokazala kilometrazu osim one koja je bila na satu, pa je vjerovatno i sat original, tj nije pomjeran.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Pa dijagnostika ne moze da prikaze da li je kilometraza dirana ili nije. Ono sto moze jeste da ti prikaze greske koje su tipicne kada se menja kilometraza, ali isto tako neko ko je dizao ili spustao mogao je da obrise te greske.
Kako god, poenta jeste da se ne opterecujes sa kilometrazom, bitno je da je auto u dobrom stanju i da si zadovoljan
Kako god, poenta jeste da se ne opterecujes sa kilometrazom, bitno je da je auto u dobrom stanju i da si zadovoljan

Fiesta!!
- kockarzivotom
- Poruka: 22
- Član foruma od: subota, 10. avg. 2013. u 16:08h
Drustvo imam pitanje. Servisirao sam auto, uradio sam promjenu ulja, filtera, jedan lezaj sam promjenio, ispeglao sam dvije feluge i to je sto je sad trebalo.
Ali imam problem , po gradskoj voznji predjem 250 km sa pola rezervoara, bar mi tako pokazuje, sto ispadnne da je potrosnja 10l na 100 KM. Sta moze dodatno da poveca potrosnju goriva?
Ali imam problem , po gradskoj voznji predjem 250 km sa pola rezervoara, bar mi tako pokazuje, sto ispadnne da je potrosnja 10l na 100 KM. Sta moze dodatno da poveca potrosnju goriva?
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Najpre se uveri u tačnost potrošnje, nemoj uvek da se uzdaš u kazaljku. Probaj metod čep - čep.