Pa bolje nadji neku plavusu sa dobrim trapovima pa se s njom zanimaj, nego sto hoces da kvaris autoPandur piše:a i prilicno sam dokon u zadnje vreme,nemam sta da radim a nisam navikao da ne radim nista,pa trazim tako neke zanimacije da se zanimam

Pa bolje nadji neku plavusu sa dobrim trapovima pa se s njom zanimaj, nego sto hoces da kvaris autoPandur piše:a i prilicno sam dokon u zadnje vreme,nemam sta da radim a nisam navikao da ne radim nista,pa trazim tako neke zanimacije da se zanimam

sa kojom se zanimam non stop(plavusa i pandur-kombinacija iz viceva)
 sa kojom se zanimam non stop(plavusa i pandur-kombinacija iz viceva)  

,ali i to dosadi ako se stalno zanimam trapovima(njenim)....auto mi polako postaje zanimljiva stvar da ih laganica sredjujem,doterujem....ali do sada su mi drugi odrzavali aute,ja polako pocinjem sam da ucim i radim,i cilj mi je da naucim sto vise....stvarno sam se posteno zagrejao oko kola,popravki,ucenja o kolima,sistemima....zato i pitam sve sto mi padne na pamet....i prihvatim savet...evo,vise ljudi je reklo da na novijim kolima to paljenje na plin ostecuje auto pa sam odustao od te ideje,dobio sam i lepo detaljno objasnjenje zasto na starijim autima to ne smeta....ja lepo i kulturno pitam sve sto ne znam,vi poznavaoci mi lepo i kulturno odgovorite....sve u svemu ovo je jedan lep forum....
 ,ali i to dosadi ako se stalno zanimam trapovima(njenim)....auto mi polako postaje zanimljiva stvar da ih laganica sredjujem,doterujem....ali do sada su mi drugi odrzavali aute,ja polako pocinjem sam da ucim i radim,i cilj mi je da naucim sto vise....stvarno sam se posteno zagrejao oko kola,popravki,ucenja o kolima,sistemima....zato i pitam sve sto mi padne na pamet....i prihvatim savet...evo,vise ljudi je reklo da na novijim kolima to paljenje na plin ostecuje auto pa sam odustao od te ideje,dobio sam i lepo detaljno objasnjenje zasto na starijim autima to ne smeta....ja lepo i kulturno pitam sve sto ne znam,vi poznavaoci mi lepo i kulturno odgovorite....sve u svemu ovo je jedan lep forum....  

e,a najzanimljivije,pred odlazak u penziju caletu sam rekao da moze da bira sta da mu kupim da vozi,da se ne guraju oko jednih kola keva i cale i burazer,znaci koji god pozeli auto do par hiljada eura,da ima da ide gde god pozeli,kad god pozeli,ukljuci klimu i vozi......i cale mi rekao da mu kupim ficu....ja crko od smeha mislio da se covek zeza,a on ozbiljan!!!! Kaze ni jedan auto kao fica
 e,a najzanimljivije,pred odlazak u penziju caletu sam rekao da moze da bira sta da mu kupim da vozi,da se ne guraju oko jednih kola keva i cale i burazer,znaci koji god pozeli auto do par hiljada eura,da ima da ide gde god pozeli,kad god pozeli,ukljuci klimu i vozi......i cale mi rekao da mu kupim ficu....ja crko od smeha mislio da se covek zeza,a on ozbiljan!!!! Kaze ni jedan auto kao fica  , i posle visemesecnog ubedjivanja,on ostao pri svome,nece nista osim fice.... ja ne znam sta da radim.....
 , i posle visemesecnog ubedjivanja,on ostao pri svome,nece nista osim fice.... ja ne znam sta da radim.....  gde bre da mu nadjem ficu u danasnje vreme.....
 gde bre da mu nadjem ficu u danasnje vreme.....

Aha, ti si onda poseban slucaj, koji treba da trazi crnku, da razbije dosaduPandur piše:hehehehe Bole,pa vec imam plavusu sa brutalnim trapovimasa kojom se zanimam non stop(plavusa i pandur-kombinacija iz viceva)

,ali i to dosadi ako se stalno zanimam trapovima(njenim)....

ok,sad vidim da ih ima i blize zrenjaninu,ali fica za 4000eura
 ,pa za 2500 eura
 ,pa za 2500 eura  ,pa za 1450 eura
 ,pa za 1450 eura  ....znaci strasssnoooo,da li su ti ljudi POLUDELI???? a fice nista spektakularno,ima lepih ali toliko lepih da vrede 4000eura NEMA!!! a cale zapeo pa zapeo,e stvarno cu kupiti najveci krs od fice koji nadjem za 150-200 eura,dati 500eura majstoru i srediti ga kao bombonicu da cale ima njegovog cenjenog ficu dok je ziv
 ....znaci strasssnoooo,da li su ti ljudi POLUDELI???? a fice nista spektakularno,ima lepih ali toliko lepih da vrede 4000eura NEMA!!! a cale zapeo pa zapeo,e stvarno cu kupiti najveci krs od fice koji nadjem za 150-200 eura,dati 500eura majstoru i srediti ga kao bombonicu da cale ima njegovog cenjenog ficu dok je ziv  )))) jbt da fica kosta tri puta vise nego moj eskort....ne razumem....
)))) jbt da fica kosta tri puta vise nego moj eskort....ne razumem.... ta kakva je,ni ja jos nebi znao da imam svalerku,a ona bi vec znala da imam svalerku
  ta kakva je,ni ja jos nebi znao da imam svalerku,a ona bi vec znala da imam svalerku  

sad ti nema pomoci.
 sad ti nema pomoci.
deluje lepo,samo se pribojavam da je ispod tog svezeg ''kreca'' umesto svezeg lima jedno 3 kile gita:)))) koji ce popucati za rekordnih par meseciBojanM piše:Jedan od onih koje sam ti poslao (žuti, ako se sećam) je u Pančevu, sveže okrečen i 400e
EDIT: http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... ana_hitno/
 ali najverovatnije cu caleta da odvezem da pogleda auto,pa i da je ''osrednji'' opet cu platiti nekom majstoru da sredi sta god cale pozeli,nemoz covek da zivi vise od njega i njegove price....sreca pa zivimo 2 km jedan od drugog,da smo u istoj kuci,izludeo bi me skroz na skroz
  ali najverovatnije cu caleta da odvezem da pogleda auto,pa i da je ''osrednji'' opet cu platiti nekom majstoru da sredi sta god cale pozeli,nemoz covek da zivi vise od njega i njegove price....sreca pa zivimo 2 km jedan od drugog,da smo u istoj kuci,izludeo bi me skroz na skroz  

Takav je,stara garda,navikao da vozi Ficu,i NECE nista drugo da vozi pod stare dane,i penziji je covek,i treba mu Fica....i toliko je dosadan da ce stvarno dobiti Ficu ovih dana.....
  Takav je,stara garda,navikao da vozi Ficu,i NECE nista drugo da vozi pod stare dane,i penziji je covek,i treba mu Fica....i toliko je dosadan da ce stvarno dobiti Ficu ovih dana.....

jao te srece
  jao te srece  

i veselja
 i veselja   

znaci ja nisam u zivotu video da auto bolje pali,ono je brutalno,najkraci dodir kljuca koji mogu da napravim i on upali....400 evropskih novcanica,jos registrovan do januara prednje gume nove,zadnje dobre
 znaci ja nisam u zivotu video da auto bolje pali,ono je brutalno,najkraci dodir kljuca koji mogu da napravim i on upali....400 evropskih novcanica,jos registrovan do januara prednje gume nove,zadnje dobre  evo i slika
 evo i slika

Šalim se, ne mogu sa ove jedne slike da izvalim detalje ali deluje da je za svojih 30 godina prilično u dobrom stanju.
 Šalim se, ne mogu sa ove jedne slike da izvalim detalje ali deluje da je za svojih 30 godina prilično u dobrom stanju.

cale je srecan toooliko,da je test voznnju obavio tek sutradan od kupovine,kad se otreznio
 cale je srecan toooliko,da je test voznnju obavio tek sutradan od kupovine,kad se otreznio 
 , sve pregledano,na autu nema sta da se radi,ali bukvalno nista,osim sto su stavljeni neki sjajni delovi koji idu na njega fabricki(ne znam im ime),i felne su dobile onaj oldtimerski izgled....motor je kao pracka,samo zamenjeno ulje,trosi ISPOD 5 LITARA BENZINA,dakle,prethodni vlasnik nije lagao, i to trosi kad cale penzionerski vozi,pali iz prve i na minus 8 i na plus 20
 , sve pregledano,na autu nema sta da se radi,ali bukvalno nista,osim sto su stavljeni neki sjajni delovi koji idu na njega fabricki(ne znam im ime),i felne su dobile onaj oldtimerski izgled....motor je kao pracka,samo zamenjeno ulje,trosi ISPOD 5 LITARA BENZINA,dakle,prethodni vlasnik nije lagao, i to trosi kad cale penzionerski vozi,pali iz prve i na minus 8 i na plus 20  ide lepih 115 kmh,ide pravo kao strela kad se pusti volan,ja ga vozio,i ja odusevljen
 ide lepih 115 kmh,ide pravo kao strela kad se pusti volan,ja ga vozio,i ja odusevljen  i stvarno,Ficko je i dalje za klasu bolji od juga ,stojadina i sl......barem po mom skromnom misljenju......
  i stvarno,Ficko je i dalje za klasu bolji od juga ,stojadina i sl......barem po mom skromnom misljenju......