Moja Fiesta 1.4 Tdci
- zloinaopako
- Poruka: 123
- Član foruma od: sreda, 4. jan. 2012. u 13:10h
Re: Moja Fiesta 1.4 Tdci
Pazi....na mojoj je malo "paljena" lamela...da se tako izrazim....smrdela je jednom....pa mozda sumnjam da je ona dotrajala....a i nervira me to "TUP" pri menjanju brzine pri pustanju kvacila....inace kvacilo je dosta tvrdje nego npr na caletovom puntu, ili surakovom fusionu...bas treba muski da se nagazi..
Ford Fiesta 1.4 TDCi 2005. god
- zloinaopako
Drustvo,
jos jedan problemcic. Pri brzini 50 i vise se cuje brujanje sa pravilnim intervalima zvuka obrtanja tocka (kako se bzina povecava i brujanje ubrzava i obrnuto).
Elem, prvo sto mi je palo na pamet je da je to lezaj pa svartih do Dragomira. Covek zamenio zadnji desni koji jeste bio u problemu, medjutim brujanje i dalje ne prestaje da se cuje. U ponedeljak ponovo kod Gagija.
E sad mene bas zivo interesuje da li neko ima ideju sta bi to moglo da bude?
jos jedan problemcic. Pri brzini 50 i vise se cuje brujanje sa pravilnim intervalima zvuka obrtanja tocka (kako se bzina povecava i brujanje ubrzava i obrnuto).
Elem, prvo sto mi je palo na pamet je da je to lezaj pa svartih do Dragomira. Covek zamenio zadnji desni koji jeste bio u problemu, medjutim brujanje i dalje ne prestaje da se cuje. U ponedeljak ponovo kod Gagija.
E sad mene bas zivo interesuje da li neko ima ideju sta bi to moglo da bude?
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- zloinaopako
Gume su letnje, Michelin, druga sezona...presle u vrh glave 7000km...zvuk je nesto nalik tome kao da guma na nekom mestu ima ostecenje ( u jednakim intervalima se cuje npr pri zaustavljanju), a pri vecim brzinama bruji...zivo me intersuje sta je...inace sam navikao da da svaku promenu na autu osetim, svaki zvuk...pa me sve to nervira kad nije sve ok
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Znam da postoji (mala) mogucnost da kad su amortizeri losi, gume se nejednako pojedu tako da prave slicne probleme, ali s obzirom da su kod tebe nove ne bi trebalo da je to problem.
Fiesta!!
- zloinaopako
Poenta price je sto sam prosle nedelje rekao Gagiju da mi proveri i trap i amortizere...sve je ok.
Nisam dovoljno strucan i edukovan ali postoji li mogusnost da to ima veze sa zamajcem, lamelom isl? ...mozda sam lupio
(izvinjavam se ako jesam 
Nisam dovoljno strucan i edukovan ali postoji li mogusnost da to ima veze sa zamajcem, lamelom isl? ...mozda sam lupio

- zloinaopako
Ipak je u pitanju lezaj...prednji levi...sredjeno!