mondeo>'08______insignia_______A6>'08.

Moderator: ace1
Mulally ostaje predsednik Forda minimalno do kraja 2014 godine.Talladega_500 piše:A Fordov predsednik Alan Mulally bi mogao da se penzionise ranije nego sto je originalno planirao (originalni plan je bio na kraju 2014 godine). Njegovu poziciju bi trebao da popuni sadasnji Fordov predsednik za Americko trziste Mark Fields.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
'81 Ford Taunus 1.6 L
Prodavao se. Neznam tacno u kojim drzavama, ali znam da se u Nemackoj prodavao kao T-5 ili tako nesto zato sto je neka druga fabrika u Nemackoj (mislim da su proizvodili bicikle) zadrzavala pravo na Mustang ime.Iosis piše:Nije nikada.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Onako, tu i tamo. Po prodaji ne moze da pridje Civicu i Corolli i bori se za 3. mesto sa Cruzeom i Elantrom.vojo.bogdanović piše:Talladega, interesuje me kako se do sada pokazao najnoviji Focus po pitanju pouzdanosti i zadovoljstva kupaca u USA? Koje bolesti su se pojavile i na šta da računaju kupci?
Koje su relevantni izvori koji pokrivaju tu temu, i koje forume bi ti preporučio po pitanju tema o autima?
Hvala ti unaprijed.
...dok je u Britaniji Focus prve generacije proglašen za polovnjak decenije.Talladega_500 piše: Focus ima dosta losu reputaciju iz proslosti, posebno oni rani modeli (1999-2003)