Juce sam dosao s puta, i stari je vozao forda i nije nista primjetio posebno, no ja cim sam sjeo osjetio sam drugi zvuk.Znaci tesko je opisati na sta me posjeca, no nekada kao da propeler zapinje, ili da radi kao traktor, oni njegovi obrtaji. Snimio sam video pa da to ne opisujem detaljno jer je tesko opisati taj zvuk

Drugi problem, kojeg smatram da je mozda i ozbiljnij je sam uocio odmah cim sam stisnuo kvacilo. Cim stisnem, centimerar-dva osjetim kao neko udaranje u kvacilo u nekom ritmu obrtaja, kao da osjetim obrtaje na kvacilu. To naravno nije nikada do sada bilo, kvacilo je radilo bez problema, nije propadalo i slicno. Znaic ja ga stisnem malo, kao osjetim motor , osjetim blago udaranje, a tako je i kad ga stisnem do pola, do kraja, akda prebacujem brzinu i slicno.
Od ovih simptoma nemam ni jedan na autu. Meni samo malo kao kvacilo vibrira kada ga stisnem par centimetara osjetim to vibriranje koje je u ritmu rada motora, tj kao npr srce, sad radi, sad stanePlivajuci zamajac uglavnom daje sledece simptome: zvecka na leru kad se ugreje auto, kad usporavas npr. 2brzina ides 40km/h i pustis gas da auto ostane u brzini on cima dok usporava, trese auto na leru. Jel imas neki od ova 3 simptoma?

Takodjer, juce ga upalih ugasi se odmah, drugi put da pokusam upalih bez problema. Ovo je prvi put da se meni desi, dok mi stari rece da mu se desilo par puta al on kontao da nije okrenuo kljuc do kraja pa zato

Sto se tice gasenja, moguce je da je akumulator, jer je slabij

TO je glavni problem koji me muci, te sutra vozim na dijagnostiku (ne ovlasteni servis) pa da vidim sta je i kako, no ov de postavljam pitanje jer mozda neko moze dait neke smjernice

Evo video http://videobam.com/GAbmO (kliknite na CLOSE TO PLAY i onda dole na play ikonu da krene).