Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
totalno zamaskiran da lici na civilni auto 

- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
- Mosha
- Poruka: 272
- Član foruma od: ponedeljak, 6. dec. 2010. u 21:39h
- Kontakt:
Istekne meni dozvola jedno 15tak dana, nisam ni primetio. Zaustave me panduri, pogleda on dokumenta kaze istekla ti dozvola idi obnovi, ja kazem hocu hvala, dovidjenja. To je bilo negde iza Drazevca, spada pod Bg MUP. Sutradan zaustavljaju me panduri u Obrenovcu, kaze istekla ti dozvola ja reko znam juce sam izvalio idem sad da je produzim, ne interesuje njega nista, napisa mi kaznu, dobro reko, hvala lepo dovidjenja.
Posle par nedelja stize meni poziv na sud, odem ja, jesi kriv jesam, stice ti resenje postom, hvala lepo dovidjenja. Stize kazna posle ~10 dana, 7 'iljada, odem ja platim.
Posle jedno 4 meseca dolaze meni panduri na vrata da me vode, reko gde bre da me vodite, kaze u sud, ne odazivas se na pozive. Ja kapiram nesto su pobrljavili za onu kaznu, ponesem uplatnice i razmisljam se kako cu da im se natrtljam sto me cimaju ko lopova a njihova greska.
Odem ja u sud, ista soba, isti sudija, ista kazna ALI! ovog puta to je onaj pandur sto me zaustavio prvi put kod Drazevca, gospodin mi je napisao kaznu, nije nosio dokumenta do kola, samo ih je pogledao, zapamtio ime, verovatno nasao podatke i napisao kaznu.
Problem mi je sad sto pozivi nisu stizali uopste (za ovu drugu kaznu) pa se plasim ni da resenje sa uplatnicama nece stici, pa da ce to da se nakamata na neku retardiranu sumu jer kako je krenulo ja nit sam znao da sam kaznjen nit da se vodi postupak protiv mene a za sumu sto kasnije saznam to cu vise platiti. Bio sam ovde u Obrenovcu u MUPu, oni naravno nemaju pojma, u nasem Obrenovackom sudu nemaju pojma isto jer kazu da su samo preuzeli predmet u korist Beogradskog suda i da bi trebalo da idem tamo licno da se raspitam...
Posle par nedelja stize meni poziv na sud, odem ja, jesi kriv jesam, stice ti resenje postom, hvala lepo dovidjenja. Stize kazna posle ~10 dana, 7 'iljada, odem ja platim.
Posle jedno 4 meseca dolaze meni panduri na vrata da me vode, reko gde bre da me vodite, kaze u sud, ne odazivas se na pozive. Ja kapiram nesto su pobrljavili za onu kaznu, ponesem uplatnice i razmisljam se kako cu da im se natrtljam sto me cimaju ko lopova a njihova greska.
Odem ja u sud, ista soba, isti sudija, ista kazna ALI! ovog puta to je onaj pandur sto me zaustavio prvi put kod Drazevca, gospodin mi je napisao kaznu, nije nosio dokumenta do kola, samo ih je pogledao, zapamtio ime, verovatno nasao podatke i napisao kaznu.
Problem mi je sad sto pozivi nisu stizali uopste (za ovu drugu kaznu) pa se plasim ni da resenje sa uplatnicama nece stici, pa da ce to da se nakamata na neku retardiranu sumu jer kako je krenulo ja nit sam znao da sam kaznjen nit da se vodi postupak protiv mene a za sumu sto kasnije saznam to cu vise platiti. Bio sam ovde u Obrenovcu u MUPu, oni naravno nemaju pojma, u nasem Obrenovackom sudu nemaju pojma isto jer kazu da su samo preuzeli predmet u korist Beogradskog suda i da bi trebalo da idem tamo licno da se raspitam...
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Koja kurata sreća... Ono jeste da su u pitanju dva odvojena slučaja, pa to može da bude i u korist tvoje štete jer su te dva puta navatali bez dozvole, ali možda ne bi bilo loše da se raspitaš koja su tvoja prava, što po pitanju izbegavanja eventualne kazne za neodazivanje pozivu koji nisu stizali (treba proveriti na osnovu čega su zaključili da se ne odazivaš, tj. gde im je dokaz da su pozivi uručeni, pošto to uvek mora neko da potpiše) a tako i po pitanju dvostrukog kažnjavanja za istu stvar (nemam pojma kako je kod nas sproveden pravni princip ne bis in idem).
Naravno, to te ne pere, i možda ti ispadne jeftinije da još jednom platiš istu kaznu nego da isteruješ neku pravdu, ovo pričam samo za slučaj da požele da ti rebnu neku drastično veću kaznu za ponovljeni prekršaj vožnje sa isteklim rokom važenja dozvole. Nisam u prilici sad da proverim koje su zaprećene kazne za to i ima li uopšte smisla žaliti se, ali trebalo bi da piše u zakonu.
Naravno, to te ne pere, i možda ti ispadne jeftinije da još jednom platiš istu kaznu nego da isteruješ neku pravdu, ovo pričam samo za slučaj da požele da ti rebnu neku drastično veću kaznu za ponovljeni prekršaj vožnje sa isteklim rokom važenja dozvole. Nisam u prilici sad da proverim koje su zaprećene kazne za to i ima li uopšte smisla žaliti se, ali trebalo bi da piše u zakonu.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- alekco
- Poruka: 178
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h
Vracamo se kuci i na obilaznici oko BG, prema Ibarskoj...vozim ja lagano. Dete spava u kolima, zena drema. Isprekidana linija, ja dajem migavac i krecem da preticem, kad lik ispred mene, paf izlete i krene on da pretice (bez migavca, naravno). Blicnem ja...ma nista...Pretice kamion pola sata. Ja vidim da ne mogu da stignem, jer par vozila idu u susret, usporim vratim se u svoju traku i cekam slececu priliku. Preteknem ja kamion i opet ja iza tog lika u mini vanu. Opet prilika, krenem ja, migavac, kick down, opet on. Blicnem ja iza njega...pratimo se...on lagano. Svirnem ja..on nista...I na sec mi blicne stop svetlima...kao da me uplasi. Lepo,presisam ga ja...vozim ispred njega...niti kocim niti psujem....Otvorim prozor i pocastim ga sa dve konzerve mirisa za auto (potrosio sam polutke fasadne cigle) Bacim pogled na retrovizor, vidim koci usporava.... Pita zena sto si otvarao prozor. Ja rekoh, da bacim pikavac 

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
pa mogao si ti zijan da napravis..
a to sa preticanjem je skoro normalna pojava
a to sa preticanjem je skoro normalna pojava

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Taman i da mu je razbio šajbu, ako i treba takvim kretenima!
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Nevezano za tu pricu ali, pusaci, nemojte pikavce kroz prozor, pogotovo ako ima nekoga oko vas. Par puta sam imao neprijatna iskustva sa time, kad vozim iza ili preticem pusaca pa pikavac zavrsi na mom autu... Ne zelim ni da zamislim sta bi bilo da sam na bajsu i da naleti pikavac na mene.
Fiesta!!
- Iosis
- VIP
Nemaju pušači osjećaja za tim, imaju neki ali rjetki.
Juče na mitingu u NSu, neki lik stoji do mene, ja skinuo duks sa sebe, stavio na ogradu, on zapalio sav duks od pepela, a i po meni, duva vjetar pa raznosi.
Mene uhvati tuga kada vidim npr. po autobuskim stajalištima koliko ima opušaka.
Ne znam kako njima to ne smeta, ne smeta da budu u smeću.
Zar je teško baciti u kantu koja je na 5 metara dalje?
Ili kad vidim nekog da baca opušak kroz prozor.
U Doboju iznad garaže imam idiote od komšija. Jedni bacaju kore od raznog voća, drugi mrve sa stola, treći pepeo i opušci, a možda je to sve jedan ne znam.
Ona baba koja je bacala tetrapak ambalažu i drugi krupniji otpad je umrla, smeće se smanjila ali i dalje ga ima.
Na kraju ću kada budem imao vremena, sjednem na stepenice zgrade preko puta pa gledam. E koga vidim da mi baci smeće fino pokupim pa mu pred vrata.
Juče na mitingu u NSu, neki lik stoji do mene, ja skinuo duks sa sebe, stavio na ogradu, on zapalio sav duks od pepela, a i po meni, duva vjetar pa raznosi.
Mene uhvati tuga kada vidim npr. po autobuskim stajalištima koliko ima opušaka.
Ne znam kako njima to ne smeta, ne smeta da budu u smeću.
Zar je teško baciti u kantu koja je na 5 metara dalje?
Ili kad vidim nekog da baca opušak kroz prozor.
U Doboju iznad garaže imam idiote od komšija. Jedni bacaju kore od raznog voća, drugi mrve sa stola, treći pepeo i opušci, a možda je to sve jedan ne znam.
Ona baba koja je bacala tetrapak ambalažu i drugi krupniji otpad je umrla, smeće se smanjila ali i dalje ga ima.
Na kraju ću kada budem imao vremena, sjednem na stepenice zgrade preko puta pa gledam. E koga vidim da mi baci smeće fino pokupim pa mu pred vrata.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Ja se samo najezim kada vidim kako bacaju pikavce kroz prozor,100puta na pumpi osetim kako nekom smrdi plin zestoko,znaci curi negde,znaci taj pikavac moze bukvalno da ga ubije.dule0911 piše:Nevezano za tu pricu ali, pusaci, nemojte pikavce kroz prozor, pogotovo ako ima nekoga oko vas. Par puta sam imao neprijatna iskustva sa time, kad vozim iza ili preticem pusaca pa pikavac zavrsi na mom autu... Ne zelim ni da zamislim sta bi bilo da sam na bajsu i da naleti pikavac na mene.
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Ja jesam pusac i u autu palim samo kad idem na duze relacije. Lepo kupim guaranu i popijem i onda lepo pikavce u konzervu.Nije tesko biti fin. Ne razmisljaju da leti mogu da izazovu pozar. Bas juce kad sam isao za Vranje, seljak je na autoputu istresao celu pikslu kroz prozor, a malo kasnije i izbacio kesu sa smecem. Jednom sam kod devojke na parkingu nasao pikavac na plastici ispod soferke, neko ga zafrljacio sa terase, mogao je auto da mi zapali...
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- alekco
Ja leti ne bacam pikavce kroz prozor. Zimi je skoto pod obavezno. Znam da je prljavo i nekulturno, ali nekako mi je zadovoljstvo da ga frknem onako. Nije opravdanje, ali kada vidim pored puta kamionsku gumu...ili tako nesto slicno...
Pazi, ne bih se ja tliko iznervirao da me nije blicnuo stopom. Misli on da cu ja da se uplasim...da cu da zabodem na kocnicu...ma ima tablicu da mu otkacim mojim branikom. Ali...taj vid bezobrazluka zahteva izbacivanje pola fasadne silikatne cigle pri brzini od 80km/h.
Pazi, ne bih se ja tliko iznervirao da me nije blicnuo stopom. Misli on da cu ja da se uplasim...da cu da zabodem na kocnicu...ma ima tablicu da mu otkacim mojim branikom. Ali...taj vid bezobrazluka zahteva izbacivanje pola fasadne silikatne cigle pri brzini od 80km/h.
- dule0911
-
Dobro, za tu situaciju se slazem, i ja bih poludeo 
Nego pricam ovako generalno, ne volim kad mi frknu pikavac pa ja moram da ga obilazim, sta da mi nedaj boze uleti pod haubu i zaglavi se negde gde ne treba pa napravi dar/mar. Nebitno kolika je temperatura napolju, ako se prilepi uz nesto zapaljivo, ode sve u pm. Znam da su sanse za to smesno male, ali opet.
Plus i ovo sto Vedran (iosis) prica, ali to je sekundarno, prvo ide bezbednost.

Nego pricam ovako generalno, ne volim kad mi frknu pikavac pa ja moram da ga obilazim, sta da mi nedaj boze uleti pod haubu i zaglavi se negde gde ne treba pa napravi dar/mar. Nebitno kolika je temperatura napolju, ako se prilepi uz nesto zapaljivo, ode sve u pm. Znam da su sanse za to smesno male, ali opet.
Plus i ovo sto Vedran (iosis) prica, ali to je sekundarno, prvo ide bezbednost.
Fiesta!!
- van
- VIP
- Poruka: 9045
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
И где су завршиле те две конзерве ? На путу ?alekco piše:.Otvorim prozor i pocastim ga sa dve konzerve mirisa za auto (potrosio sam polutke fasadne cigle) Bacim pogled na retrovizor, vidim koci usporava.... Pita zena sto si otvarao prozor. Ja rekoh, da bacim pikavac
Неко да исече гуму ... Да се прави ђубре ? Да се пропагира некултура ?
Сам си се квалификовао да си у истом рангу са тим возачем комбија
- mbole
- Poruka: 14994
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Gotovo je nemoguce zapaliti plin koji istice iz rezervoara na slobodnom prostoru, cak i sibicom, a da ne govorim o pikavcu.Dusan64 piše:100puta na pumpi osetim kako nekom smrdi plin zestoko,znaci curi negde,znaci taj pikavac moze bukvalno da ga ubije.
Da bi plin uopste mogao da gori, mora da bude u tacno odredjenom odnosu sa vazduhom, inace od paljenja nema nista.
Slicno je cak i sa benzinom, koji se daleko lakse pali od plina. Gomilu puta sam ugasio pikavac u punom loncetu benzina, cisto da pokazem onima koji ne veruju.
Naravno to nema nikakve veze sa tim dal treba ili ne bacati pikavac kroz prozor.
Iskreno, ja ga najcesce upravo zavrljacim kroz prozor. Piksla je tako sugavo smestena u mondeu, da je nauka provuci ruku oko menjaca.
Kao mala odbrana... pikavci se brzo biorazgrade

Djak pesak 

- Iosis
- VIP
Da teško je upaliti benzin šibicom, pikavcem, mora da bude jači plamen. Može ako je mala količina tj. u vidu prašine kao što kada se ubrziga u motor pa ga iskra iz svjećice upali, ili da bude tanak sloj beniza razliven po nekoj površini.
A što kaže Dule, može da uleti negdje gdje ne treba.
Ne znam da li ste gledali, bio je dokumentarac kako se desio požar u tunelu između Francuske i Italije u Alpama. Kamionu je u usis uletio pikavac, došao do filtera za vazduh koji je bio papirni. Sve je bilo dobro dok je kamion vozio po relativno ravnom terenu, ali kada je krenuo da se penje, veći gas, više vazduha. Papir u filteru planuo, kućište filtera od plastike, planula ona, uhvatila cirata. Još gore, vozio brašno, margarin i ulje čini mi se. A margarin i ulje gore dobor skoro kao i benzin.
A što kaže Dule, može da uleti negdje gdje ne treba.
Ne znam da li ste gledali, bio je dokumentarac kako se desio požar u tunelu između Francuske i Italije u Alpama. Kamionu je u usis uletio pikavac, došao do filtera za vazduh koji je bio papirni. Sve je bilo dobro dok je kamion vozio po relativno ravnom terenu, ali kada je krenuo da se penje, veći gas, više vazduha. Papir u filteru planuo, kućište filtera od plastike, planula ona, uhvatila cirata. Još gore, vozio brašno, margarin i ulje čini mi se. A margarin i ulje gore dobor skoro kao i benzin.
- alekco
Pa jeste van u pravu. Ali...ne opravdavam sebe, ali to je bilo moje mirno i stalozeno reagovanje. Treba biti tolerantan...ja bar d oneke mere 

- BojanM
- BOFH
(Mali pismeni rad na temu "Jesen u mome gradu")
Mrzim jesen u malom mestu... i to iz potpuno banalnih razloga.
Mnogo ljudi celog leta nije vozilo automobil. A i zašto bi, kad im je sve na dohvat ruke, ili u krugu od petnaestak minuta hoda. Eventualno su, ako su malo veće razdaljine u pitanju, vozili bicikl ponašajući se kao pešaci; obično po trotoaru, a na otvorenom putu suprotnim smerom tj. u susret saobraćaju (digresija - jebena nova moda, sve ih je više, a tek što je zanimljivo kad se susretnu dvojica biciklista čelom u čelo a ti, ne očekujući onog što ide u kontra-smeru, pokušavaš da ih obiđeš dok imaš vozila u drugoj traci...). Sa prvim oblačno-vetrovitim danima tačno se oseti promena ritma u saobraćaju, kad svi ti ljudi isteraju svoje lepe automobile iz garaža i pokušavaju da se snađu u lakoj prepodnevnoj "gužvi". Da budem precizan, nema tu ni G od gužve, ali za njihove pojmove to je kao Slavija u 17:05h...
Jedan sto godina parkira Golfa sa prikolicom tako da ne zakrči pola metra prolaza pešacima ispred sebe, što bi bilo pohvalno da nije istovremeno blokirao metar i po trotoara na koji je stao i plus "markirao" prilaz glavnoj ulici tako da ne vidiš da li možeš da se bezbedno uključiš.
Drugi lik ostavi svog Pola na popunjenom parkingu iza uredno parkiranih vozila, taman tako poprečenog da nijedan auto ne može baš da izađe bez silnog manevrisanja... Pritom, na tom istom parkingu ima par lepih štekova, iza prašnjavih automobila sa skinutim tablicama, ali to je već suviše komplikovano za razmatranje prilikom odluke "gde je najmanji problem ostaviti auto?"
Treći, apsolutni šampion sa Pasatom, na raskrsnici umesto u semafor gleda u znak sa pružanjem prava prvenstva po kojem bi kad je semafor ugašen trebalo da pušta one koji mu dolaze u susret i sleva, i čeka... čeka.... pa taman kad rešiš da ćeš ti da pođeš ako on neće, on krene, i skrene desno bez žmigavca. U zoni škole ga sprži debelo preko 30, začadi me svetski. Posle 100m, na sledećoj raskrsnici, naglo kočenje jer je izignorisao znak da se nalazi u ulici sa pravom prvenstva i pušta ljude iz sporedne ulice (nije da je bilo neke potrebe, samo sam ja još iza njega, i daleko sam) očigledno misleći da su putevi iste važnosti. Bonus poeni jer je ujedno blokirao raskrsnicu, pošto je u suprotnom smeru bio lik sa Renoom koji se već prestrojio i ušao u raskrsnicu sa namerom da skrene levo u tu istu sporednu ulicu, tj. Reno je uredno propuštao Pasat koji mu je dolazio spreda i nastavljao pravo. Ispetljali su se oni već nekako, krenemo dalje i 50m niže lik daje levi žmigavac. Taman sam pomislio da će šlag na tortu da bude njegovo skretanje u jednosmernu ulicu u pogrešnom smeru, ali lik me demantuje u velikom stilu, istrčavši levo pred nailazeću kolonu vozila, stane u kontra traci da bi propustio pešake na prelazu, i onda se parkira na mestu koje je rezervisano za vozila pošte. Sve ovo nije trajalo duže od 3 minuta, ali nisam mogao da verujem u šta gledam.
Možda samo ja primećujem neki trend ovde...?
Mada, u interesu uravnoteženosti priče - bio je tu i jedan Pug 207, kao ispod čekića, kojim se lik sa mukom parkira uz ivičnjak između dva auta sa bar 6m prostora između njih, i na kraju ga je ostavio bar pola metra od ivičnjaka u fazonu "mnjah, dovoljno dobro". Ne bih ga ni pominjao da pre toga isti taj nije pokušavao da se isparkira u drugoj ulici iz približno iste situacije (napred... nazad... koso napred... isto koso nazad... pa napred na početnu poziciju... pa ponovo), da bi na kraju meni mahnuo da pomerim auto unazad jer je smatrao da mu smetam, a u tom trenutku je imao bar po metar i po lufta sa obe strane. Jebeno je kad nemaš orijentaciju u prostoru i ne poznaješ auto koji voziš.
Mrzim jesen u malom mestu... i to iz potpuno banalnih razloga.
Mnogo ljudi celog leta nije vozilo automobil. A i zašto bi, kad im je sve na dohvat ruke, ili u krugu od petnaestak minuta hoda. Eventualno su, ako su malo veće razdaljine u pitanju, vozili bicikl ponašajući se kao pešaci; obično po trotoaru, a na otvorenom putu suprotnim smerom tj. u susret saobraćaju (digresija - jebena nova moda, sve ih je više, a tek što je zanimljivo kad se susretnu dvojica biciklista čelom u čelo a ti, ne očekujući onog što ide u kontra-smeru, pokušavaš da ih obiđeš dok imaš vozila u drugoj traci...). Sa prvim oblačno-vetrovitim danima tačno se oseti promena ritma u saobraćaju, kad svi ti ljudi isteraju svoje lepe automobile iz garaža i pokušavaju da se snađu u lakoj prepodnevnoj "gužvi". Da budem precizan, nema tu ni G od gužve, ali za njihove pojmove to je kao Slavija u 17:05h...
Jedan sto godina parkira Golfa sa prikolicom tako da ne zakrči pola metra prolaza pešacima ispred sebe, što bi bilo pohvalno da nije istovremeno blokirao metar i po trotoara na koji je stao i plus "markirao" prilaz glavnoj ulici tako da ne vidiš da li možeš da se bezbedno uključiš.
Drugi lik ostavi svog Pola na popunjenom parkingu iza uredno parkiranih vozila, taman tako poprečenog da nijedan auto ne može baš da izađe bez silnog manevrisanja... Pritom, na tom istom parkingu ima par lepih štekova, iza prašnjavih automobila sa skinutim tablicama, ali to je već suviše komplikovano za razmatranje prilikom odluke "gde je najmanji problem ostaviti auto?"
Treći, apsolutni šampion sa Pasatom, na raskrsnici umesto u semafor gleda u znak sa pružanjem prava prvenstva po kojem bi kad je semafor ugašen trebalo da pušta one koji mu dolaze u susret i sleva, i čeka... čeka.... pa taman kad rešiš da ćeš ti da pođeš ako on neće, on krene, i skrene desno bez žmigavca. U zoni škole ga sprži debelo preko 30, začadi me svetski. Posle 100m, na sledećoj raskrsnici, naglo kočenje jer je izignorisao znak da se nalazi u ulici sa pravom prvenstva i pušta ljude iz sporedne ulice (nije da je bilo neke potrebe, samo sam ja još iza njega, i daleko sam) očigledno misleći da su putevi iste važnosti. Bonus poeni jer je ujedno blokirao raskrsnicu, pošto je u suprotnom smeru bio lik sa Renoom koji se već prestrojio i ušao u raskrsnicu sa namerom da skrene levo u tu istu sporednu ulicu, tj. Reno je uredno propuštao Pasat koji mu je dolazio spreda i nastavljao pravo. Ispetljali su se oni već nekako, krenemo dalje i 50m niže lik daje levi žmigavac. Taman sam pomislio da će šlag na tortu da bude njegovo skretanje u jednosmernu ulicu u pogrešnom smeru, ali lik me demantuje u velikom stilu, istrčavši levo pred nailazeću kolonu vozila, stane u kontra traci da bi propustio pešake na prelazu, i onda se parkira na mestu koje je rezervisano za vozila pošte. Sve ovo nije trajalo duže od 3 minuta, ali nisam mogao da verujem u šta gledam.
Možda samo ja primećujem neki trend ovde...?
Mada, u interesu uravnoteženosti priče - bio je tu i jedan Pug 207, kao ispod čekića, kojim se lik sa mukom parkira uz ivičnjak između dva auta sa bar 6m prostora između njih, i na kraju ga je ostavio bar pola metra od ivičnjaka u fazonu "mnjah, dovoljno dobro". Ne bih ga ni pominjao da pre toga isti taj nije pokušavao da se isparkira u drugoj ulici iz približno iste situacije (napred... nazad... koso napred... isto koso nazad... pa napred na početnu poziciju... pa ponovo), da bi na kraju meni mahnuo da pomerim auto unazad jer je smatrao da mu smetam, a u tom trenutku je imao bar po metar i po lufta sa obe strane. Jebeno je kad nemaš orijentaciju u prostoru i ne poznaješ auto koji voziš.
pozdrav, Bojan

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- BojanM
- BOFH
Naravno da jeste. Draža mi je moja glava nego bilo koji vlasnik fau vea.
pozdrav, Bojan

- Iosis
- VIP
Toti se našao prozvan. 

- Vladan
Lep sastav. bravo.
- dule0911
-
To za 207 i isparkiravanje me podseti jedne situacije od pre pola godine, idem kod drugara, svuda zauzet parking u okolini, vidim dvoje sedi u Lupo-u, pitam jer izlaze, kazu da. I stanem ja sa strane da im ostavim prostora (kojeg su imali koliko oces). I motaj vamo, motaj tamo, napred/nazad... Isparkirase posle par minuta nekako, svo vreme gledajuci u mondea onako sumnjicavo. Stadose pored (valjda su cekali nekoga) i ja uparkiram relativno brzo, za mondea je bilo knap parking mesto, tipa 5cm napred 10 nazad, oni izbecili face gledaju u cudjenju kako sam to uspeo. Jos se ja razmisljam, fiesta slicna kao lupo sto se preglednosti tice, video sam joj svaki cosak u svakom momentu... Ali jbg nekim ljudima ipak predstavlja problem 

Fiesta!!
- Vladan
Malopre, rasisacena sojka trudnjaca, u Tigri, skrece u suprotan smer i parkira odmah tu na pesackom, a odmah posle pesackog 2 prazna obelezena mesta. S obzirom na auto i imidz, moguce i da je njen salon, tj njenog "opasnog momka iz kraja". Ono dobila da trosi na potomka.