nove eibach pro kit su ti kao sto je macaneli napisao. Polovne ispod 100€
polovne fabricke opruge isto mozes naci za nekih 80€, ako ti nije bitno kako izgleda auto tj. ne smeta ti da bude malo visi najbolje ti je da nadje fabricke polovne

Vidju vakojelchica piše:Jaojjj, ako moram da crtam, moj auto se 60 ili 70% vremena vozi skoro prazan, tj. ja sama u njemu bijem put do posla i nazad i neću da teram toliku lađu, trošim 7-8 litara (i skuplje plaćam servise) za to i natežem se sa parkiranjem. Ostalih 30 ili 40% vremena ide na put negde po zemlji ili bližem inostranstvu i bilo bi lepo da može bez sekiracije da se potera šumskim putem gde inače golfovi i jugići piče bez problema.
Ajmo sad o podignutom Focusu..
Немам напред гумени спојлер па је то бар 3-4 цм више килиринса за браник . Наазад су 195/65 х15 што је мало виша гума него што фабрика прописује , напред су 195/60 15 , што је максимална фабричка димензија . Не каши ни у шта на путу , уме да додирне траверзна када се силази са високог ивичњака ако је ауто пун , али то није страшно . При великим грбинама ( рампе и слично ) уме да очеша доњи део сајтне када је пун , због великог међуосовинског растојања .jelchica piše:Ja bih da uzmem fokusa karavana i podignem ga više od fabričke visine. Majke miZbog šuma, gora, kamenja, terena, pa i ivičnjaka.
Dajte komentare na šta to liči u praksi (stabilnost, upravljivost).
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Fora je u tome sto ne bi trebalo da kaci.ssf01 piše:govorim o normalnoj voznji ali naravno kad navrnes pun volan onda kaci guma...
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Ja jesam!911s [SK] piše:Je li momci, jeste li vi bili nekad u Kaludjerici
to i potenciram, da nece kaciti niti imati problema sa fabricki preporucenom dimenzijom gume.ssf01 piše:stavi 205/50 17 pa ce ti kaciti kad navrnes volan do kraja.. zato sto si dosta nizak