nemoj te gikovske fore prodavat ljudima.. samo će se pogubit...dule0911 piše:.xml rulz
Koji mobilni koriste FCS clanovi
- CrnaTica
- Poruka: 363
- Član foruma od: nedelja, 8. apr. 2012. u 23:49h
Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi
Ford bez hrđe je kao Mercedes bez nišana 

- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Nisam ja rekao da je xml za svakoga
Samo da meni odgovara 
@Iosis
xml je fajl format, da te ne smaram sad, ali ukratko, izvezes sta oces u njega, samim tim mozes i sms poruke, i posle ih pregledas i citas na nacin koji tebi odgovara, ili skines neki xml reader sa neta... Sto je za ovo tvoje pitanje i pricu nebitno, prosto vidi u kom su formatu te poruke sacuvane na kompu i pokusaj da nadjes nesto na netu sto moze da ih cita.

@Iosis
xml je fajl format, da te ne smaram sad, ali ukratko, izvezes sta oces u njega, samim tim mozes i sms poruke, i posle ih pregledas i citas na nacin koji tebi odgovara, ili skines neki xml reader sa neta... Sto je za ovo tvoje pitanje i pricu nebitno, prosto vidi u kom su formatu te poruke sacuvane na kompu i pokusaj da nadjes nesto na netu sto moze da ih cita.
Fiesta!!
-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
xml je jezik za obelezavanje... Ako imas poruke u takvom formatu lako mozes da parsiras i obradis podatke 

- Vladapetr
- Poruka: 397
- Član foruma od: nedelja, 17. jun 2012. u 19:59h
Da li ko od vas koristi dualSIM Android telefon?
Kako vam dualSIM telefon čuva sms poruke? Sve idu u isti folder ili imaju posebni folderi za svaku od kartica?
Valjala bi mi mogućnost filtriranja, ne mora stalno da ih drži odvojene ali kada kliknem - prikaže mi poruke sa samo jedne od kartica.
Kako vam dualSIM telefon čuva sms poruke? Sve idu u isti folder ili imaju posebni folderi za svaku od kartica?
Valjala bi mi mogućnost filtriranja, ne mora stalno da ih drži odvojene ali kada kliknem - prikaže mi poruke sa samo jedne od kartica.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Našao sam neku app koja napravi back up u xml formatu.
Otvori ga u IE, kao tabelu.
Mada ima li neki drugi program koji bi mogao da otvori i prikaže kao oblačići, tj. da bude prikaz kao na telefonu?
Otvori ga u IE, kao tabelu.
Mada ima li neki drugi program koji bi mogao da otvori i prikaže kao oblačići, tj. da bude prikaz kao na telefonu?
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Kod mene mislim da ne moze. Sve poruke su sortirane prema sagovorniku uz broj razmenjenih poruka. Kad se klikne na to ime/ broj, otvori se hronoloski prikaz poruka, gde svaka ima oznaku sa koje kartice je poslata tj. na koju je primljena.Vladapetr piše:Da li ko od vas koristi dualSIM Android telefon?
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ima, telefon. (Izvoljevaš, brate miliIosis piše:Mada ima li neki drugi program koji bi mogao da otvori i prikaže kao oblačići, tj. da bude prikaz kao na telefonu?

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Iosis
- VIP
Nije za mene, nego za drugara.
I ja mu to kažem, ali ne znam njemu iz nekog razloga treba da čita na kompu.
I ja mu to kažem, ali ne znam njemu iz nekog razloga treba da čita na kompu.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Vladapetr
- Poruka: 397
- Član foruma od: nedelja, 17. jun 2012. u 19:59h
Koju aplikaciju koristiš za SMS: fabričku ili neku iz Marketa(Handcent SMS, GoSms...)?Vladan piše:Kod mene mislim da ne moze. Sve poruke su sortirane prema sagovorniku uz broj razmenjenih poruka. Kad se klikne na to ime/ broj, otvori se hronoloski prikaz poruka, gde svaka ima oznaku sa koje kartice je poslata tj. na koju je primljena.Vladapetr piše:Da li ko od vas koristi dualSIM Android telefon?
Koji mobilni imaš?
There are 10 kinds of people in the world:
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
- dule0911
-
Mogao sam i ja da napisem markup, ali objasnjavamo Bosancu, treba biti prost, mislice da treba da izpasira sms poruke za rucakM.M.L. piše:xml je jezik za obelezavanje... Ako imas poruke u takvom formatu lako mozes da parsiras i obradis podatke

@iosis
Potrazi neki xml reader koji ti odgovara na netu, mada ne vidim sta je lose sa prikazom u tabeli

Fiesta!!
- Iosis
- VIP
‚Tražio sam neki reader, ali sve nađe nešto sačuvaj bože. 
Hvala na pomoći, ovo je u tabeli do sada najbolji prikaz.

Hvala na pomoći, ovo je u tabeli do sada najbolji prikaz.
- PMilan
- Poruka: 726
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
Imam i ja jednog. Sve poruke su u "chat" formi ka odredjenom kontaktu, bilo da su slate sa prve ili druge kartice. Ja trenutno koristim sistemsku aplikaciju za poruke i ona nema nikakve opcije. Svasta sam probao i jedino GoSMS je podrzavao dual sim, ali nisam probao da li ima opciju filtriranja poruka, instaliraj, malo precesljaj aplikaciju, mozda ima.Vladapetr piše:Da li ko od vas koristi dualSIM Android telefon?
- forte
- Poruka: 353
- Član foruma od: utorak, 10. apr. 2012. u 15:59h
- Kontakt:
Drugari, samsung galaxy S4 ili sony xperia Z?
Imam neku pricu da uzmem preko telekoma pa svaka pozitivna-negativna je dobro dosla...
Imam neku pricu da uzmem preko telekoma pa svaka pozitivna-negativna je dobro dosla...

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
a koji ti se vise svidja? 

- forte
- Kontakt:
Jbga realno vise mi se svidja sony..nekako mi deluje kao da drzim spravu od 500 eura a samsung onako...mada kazem mozea mi je to bio onako, jednodimenzionalni dozivljaj,,,,
Kako te sluzi s4 si zadovoljan?
Kako te sluzi s4 si zadovoljan?
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
HTC One uzmi.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- forte
- Kontakt:
Daaj malo zasto zato predsednice?...
Ja se ni ne lozim na telefone imam nokia e72 i taj me sluzi super ali kad iskoci kombinaaaaa

Ja se ni ne lozim na telefone imam nokia e72 i taj me sluzi super ali kad iskoci kombinaaaaa

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Bolji ekran od S4,bolja kamera od S4,jeftiniji od S4,full aluminijumsko kućište u odnosu na plastično kućište od S4,bolji zvuk od S4 i mogu da nabrajam do sutra... daleko od toga da je S4 loš telefon ali je precenjen i malo mnogo naplaćuju ime Samsung,hardverski jedino što S4 ima za nijansu brži proc al' realno to nećeš primetiti ni na najnadrkanijim igricama.
Al dobro... valjda je šmekerski u društvu da kažeš da nosiš Samsung S4 i svi će reći vau,dok ako kažeš HTC One većina će te iskulirati
Al dobro... valjda je šmekerski u društvu da kažeš da nosiš Samsung S4 i svi će reći vau,dok ako kažeš HTC One većina će te iskulirati

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- milan_gt
pa navikao sam se, nemam zamerki..
par stvari sto primecujem: Z je vodootporan al S4 ima bolji ekran, Z je malo bledunjav, S4 ima jaci procesor i vecu bateriju al Z ima bolju pojavu..
par stvari sto primecujem: Z je vodootporan al S4 ima bolji ekran, Z je malo bledunjav, S4 ima jaci procesor i vecu bateriju al Z ima bolju pojavu..
- forte
- Kontakt:
Fala Markedj...Markedjani piše:Bolji ekran od S4,bolja kamera od S4,jeftiniji od S4,full aluminijumsko kućište u odnosu na plastično kućište od S4,bolji zvuk od S4 i mogu da nabrajam do sutra... daleko od toga da je S4 loš telefon ali je precenjen i malo mnogo naplaćuju ime Samsung,hardverski jedino što S4 ima za nijansu brži proc al' realno to nećeš primetiti ni na najnadrkanijim igricama.
A cena na mts-u je ista za paket koji bi uzeo kao i ova dva sony i samsung...??
Ne znam koja je razlika u ceni u slobodnoj prodaji...
A za drustvo, kazem ti nokiJe nas najbolje sluze pogotuvu one stare koje lako baciš

Poslednja izmena: forte, na dan četvrtak, 3. okt. 2013. u 00:19h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- dule0911
-
Ja HTC ne bih uzeo zbog Sense-a. Ok, to je flagship telefon koji bi trebalo da ima dobru podrsku, ali gledajuci stara iskustva HTC korisnika... Ne bih isao tim putem. Telefon kao telefon je odlican. Ja bih isao na Sony.
Fiesta!!
-
- Trovač foruma!
- Poruka: 1399
- Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h
uzeo sam si ovo na ugovor
proizvodjac je allview ili tako nesto, quad proc 1.2, giga rama, 4 gb interne, card slot, ips 4,5 inca sa gorilla glassom, dual sim, android 4.1, kamera 8 mp...
za sad samo rijeci hvale, jedina mana je da su ga slabo preveli, ima i latinice i cirilice
evo sa sajta proizvodjaca, mislio sam da je kinez kad ono rumun
http://www.allviewmobile.com/index.php?id=1322
proizvodjac je allview ili tako nesto, quad proc 1.2, giga rama, 4 gb interne, card slot, ips 4,5 inca sa gorilla glassom, dual sim, android 4.1, kamera 8 mp...
za sad samo rijeci hvale, jedina mana je da su ga slabo preveli, ima i latinice i cirilice

evo sa sajta proizvodjaca, mislio sam da je kinez kad ono rumun
http://www.allviewmobile.com/index.php?id=1322
- Scorpio 696
- Poruka: 1382
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
- milan_gt
i ja imam problem sa nasim jezikom na telefonu-mislim generalno, nista n'umem