dali moze pomoc
Moderator: Dragomir
- totti-
- Poruka: 597
- Član foruma od: sreda, 20. feb. 2013. u 01:15h
dali moze pomoc
drugar ima reno megane karavan 1.6 benzinac 2002 god, juce mu je radjen veliki servis komplet roleri,spaneri ,kaisevi,pumpa vode ,svecice ,remenica alternatora,danas je primetio lose mu radi motor ,cije se nesto lupka i bucniji je ,on je taksista a sutra ide za bg ,dali moze da ide za bg tj,da krece ili ne ,ako je lose uzuben jer ce mu smeta ta voznja i jer moze da napravi veci kvar.hvala unapred 

- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: dali moze pomoc
To nije za voznju dok ne pregleda majstor
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- totti-
opet problem pa da pitam,znam da niej forum za reno vozila,ali me je zamolio drug,bio je u servis opet ,smanjili mu buku ne cuje se toliko glasno,ali sada kad ga upali padaju mu obrtaji na nulu ,hoce da se ugasi ,on mu da par puta gas dok prestane to da radi ,ali ima nervnomeran rad ,motor se trese mnogo ,i nesto mu se cuje kod kaisa ,kao da zakacinje nesto,odakle da krene prvo,decko koji ga je danas provozao posle sredjivanja one buke,je rekao da nezna sta vise da mu radi ,sta mislite gde je mogao da mu napravi gresku ,pa sad tako radi,obrtaji padaju,motor se trese, i to sto zakacinje ,hvala 

-
- Poruka: 427
- Član foruma od: sreda, 18. feb. 2009. u 08:44h
motor je zupcen bez odgovarajuceg alata.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Neka ga otera do Jagodine ili Niša u zvanični servis. Čak i da unajmi šlep do tamo, može da ga izađe to jeftinije nego da se uči na njegovom autu neko ko ne zna šta radi, a valjda je zvanični servis opremljen svime što treba da bi mu rešio problem.
Ne znam gde su mu radili auto... od nešto bližih, znam da ima Brka u Negotinu, al' nemam pojma koliko dobro radi. Plus je pitanje da li će želeti da ispravlja tuđe gluposti, ako je u pitanju ovo što Dragan kaže.
Ne znam gde su mu radili auto... od nešto bližih, znam da ima Brka u Negotinu, al' nemam pojma koliko dobro radi. Plus je pitanje da li će želeti da ispravlja tuđe gluposti, ako je u pitanju ovo što Dragan kaže.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- totti-
ok recicu mu,a radjen je u servis kristal u boru,jedini servis za sva vozila
-
reno ima fiksatore slicno fordu I bez odgovarajuceg alata nema ispravnog zupcenja motora. taj alat kosta samo 5000din za motor 1.6 16v.jedini velikim servisom se isplacuje ali svi hoce da musterijama uzmu novac a da neuloze nista.
- oristic
- Poruka: 1035
- Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 21:21h
Tamo treba da se vrati da mu naprave auto ili da mu vrate pare i nadoknade eventualnu stetu!
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ja sam iz napisanog shvatio da se čovek već vraćao u servis i da su oni digli ruke, da ne znaju šta treba da se uradi. Zato sam i predložio odlazak u ovlašćeni servis, jer tamo mogu - ako žele - da mu i napismeno daju dijagnozu kvara (npr. nestručno odrađen veliki servis, ili šta god već bilo); ili može samostalno da angažuje veštaka mašinske struke koji će to da mu odradi. Zavisno od toga šta je pravi uzrok takvog ponašanja motora, kad to dobije crno-na-belo, može da traži da mu servis vrati novac ili, ako to odbiju, da pokrene parnicu... ali generalno, dok se ne utvrdi tačno stanje stvari i ne dobije neki zvanični argument, sve drugo je pišanje uz vetar.
pozdrav, Bojan

- totti-
resen je problem ,nije lepo bio uzubcan lepo,dosao drugi majstor u taj servis i sredio ,hvala jos jednom 

-
bez alata nema zanata
-
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
Imo covek burgiju i dasku i opravijo

- Apolon
- Poruka: 320