Zorole piše:Svi koji tvrde da je Sierra bolji auto mislim da nikad nisu vozili Mondeo i da su priatrasni. Ispravite me ako gresim. Najbolje kad bi se javio neko ko je imao prilike da vozi na duge staze oba modela
Sierra je "zastarela" zato što je zadnja vuča,to je najveći razlog što su prešli na Mondea zato što su automobili sa prednjom vučom bili sve popularniji zbog "običnih" ljudi koji se plaše-ne vole zadnju vuču iz kojekakvih razloga.
Inače Mondeo nije ništa moderniji... ima mekferson napred i nezavisno vešanje pozadi kao i Sierra,ima kočnice od 260mm sa abs kao i Sierra,ima mtx75 menjač kao i Sierra recimo 2.0 dohc (samo što je u Sierri mt75 varijanta za zadnju vuču).
Zastarele su one prve Sierre sa pintarama,klot opremom i četvorobrzinskim menjačima... zadnje serije Sierri su sasvim moderna kola.
Poenta mondea je da je samo odrađen u skladu sa godinama... mislim na enterijer,dizajn,opremu i činjenica da je prednja vuča.
Tebi očigledno treba što običniji auto i s'toga ti gledaj Mondea... ako nađeš neki fin za te pare ćuti i nakrivi kapu.