Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Koji focus kupiti TDDI,TDCI ILI BENZIN ?

Ovde dobijate savete za kupovinu Forda... koji Ford,do koliko para,vredi li taj auto itd itd.
djole016
Poruka: 21
Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 05:02h

Koji focus kupiti TDDI,TDCI ILI BENZIN ?

Poruka od djole016 » četvrtak, 7. nov. 2013. u 01:43h

Pozdrav drugari.Treba mi pomoc! Pa se mislih kome se obratiti ako ne vama :)

Ovako zelim dugo sebi da kupim fokus.
Posle kupovine loseg mondea 2001 1.8 durateq + lpg postao sam malo sumnjicav u fordove modele.Sto ne znaci da sam izgubio volju :) Modeo mi je bio los po tome jer je limarijski pokazao na svim rubovima ( na svim vratima cak i zadnjim ) Kao drugo motor 1.8 je bio blagoreceno katastrova ( verovatno je auto bio previse istorosen mada mnogi kazu da neke mazalice se stavljaju kad imas plin).Tatako da sam uspeo nekako da ga prodam koliko sam ga i kupio.I izvuko novac nazad.Posle toga kupio sam sebi pezo 206 sw 1.4 ubacio mu plin.Ali 206 je realno auto koji je nesto bolja verzija punta.Tako da sem se i tu razocarao. E SADA ZELIM DA OSTVARIM DAVNU ZELJU :)
ZELIM FOKUSA GODISTA NE MANJEG OD 2003 ! PO PITANJU MOTORA SAM SUMNJICAV PA ME TO ZANIMA! VIDIM DA SU TDDI MOTORI (koji su starije generacije) PUNO VISE NA CENI.ZA TDCI SE MNOGI ZALE KAKO IM STRADA ZAMAJAC,DZINE,TURBINA...(MADA SVAKO IMA SVOJE MISLJNJE I DANAS JE SVAKO POSTAO MAJSTOR) , BENZINAC NA PLINU PROSTO NE ZNAM KAKO SE POKAZAO....
JA AUTO 90 PROCENATA VOZIM U GRADU TAKO DA ME ZANIMA NEKI SA NEKOM KOLIKO TOLIKO MANJOM POTROSNJOM ,( A DA IMA SNAGE) :) A UZ TO DA JE TRAJAN.ZANIMA ME VASA PREPORUKA.

VEROVATNO POSTOJI DOSTA TEMA SA OVAKVIM PITANJIMA ALI JEDNOSTAVNO TOLIKO TOGA MI JE PROSLO KROZ GLAVU DA SAM OPET PROSTO SAM SEBE ZBUNIO KOJI MOTOR ODABRATI....
HVALA UNAPRED

Ford_III
Poruka: 1007
Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h

Re: Koji focus kupiti TDDI,TDCI ILI BENZIN ?

Poruka od Ford_III » četvrtak, 7. nov. 2013. u 05:58h

Kao prvo ako je tvoj mondeo bio katastrofa to ne znaci da su svi takvi.
A sa jedne strane te i razumem.Ford mondeo 1.8 benzinac jeste da se lose pokazao jer ima tu fabricku gresku sto trosi ulje.
Drugo auto sigurno fabricki nije bio sal plinom vec je to neko ubacio.Danas svako ko ima auto sa plinom uvek nesto popravlja oko njega.Nebitno da li su gumice ili vakum istrosene covek mora da ulaze u plinski uredjaj.
A najveca misterija sto me brine je to da je auto pokazao koroziju.
Do sada sam imao 4 mondea i na ni jednom nisam imao problema sa korozijom.
A sada idgovor na tvoje pitanje.
Za nase uslove odnosno nase gorivo bolji su TDDI motori jer oni nisu osetljivi na gorivo koliko i TDCI a samim tim i odrzavanje TDCI je skuplje.
Ne znam zasto se svi plase tog plivajuceg zamajca.A ti si pomenuo pogotovo na TDCI ali zaista ne razumem zasto kada oba modela poseduju isti.
I nije uopste strasno kada on crkne lepo za 500 € se menja komplet ali si zato miran narednih 200 000 km.
Tako da posto si na 1.8 toliko bio skeptican onda ako uzmes TDCI bices isto tako.
Tebi bi najvise odgovarala TDDI varianta. :beer:
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
-----------------------------------------
Ford Mondeo mk3 (BWY) 2,0 TDDI
85 kw/105 chip.

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » četvrtak, 7. nov. 2013. u 07:30h

djole016 piše: VEROVATNO POSTOJI DOSTA TEMA SA OVAKVIM PITANJIMA
Postoji, imaš u delu foruma "koji Ford da kupim".
Slika

popovicvl
Poruka: 5662
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » četvrtak, 7. nov. 2013. u 08:54h

Ja sam veliki ljubitelj Fordovih vozila, sto ne znaci da bih vozio sve modele i motore.

Stvar ide ovako nekako, na osnovu mojih saznanja i koje bih ja uzeo.

Fiesta Mk6, 1.4TDCI do 150.000,
Fiesta Mk7, 1.4TDCI i 1.6 TDCI (druge generacije sa 95 KS) do 150.000,
Focus Mk1.5, benzinci 1.8/2.0 do 200.000, dizeli TDDI/TDCI do 150.000,
Focus Mk2-2.5, benzinici 2.5 ST do 100.000, dizeli 1.8/2.0 TDCI do 150.000,
Mondeo Mk3.5, benzinci ne, dizeli svi po potrebi i stanju do 150.000,
Mondeo Mk4-4.5, benzinci 2.0 EcoBoost do 100.000, dizeli svi po potrebi i stanju do 150.000.

Sve ostalo je stvar polovnjaka i njegovog stanja, opreme i td.

Neša
VIP
Poruka: 5055
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » četvrtak, 7. nov. 2013. u 10:55h

Za tebe je traktorče tddi,samo nemoj da ga voziš sa malo goriva u rezervoaru. Nema plivajući,nema osetljive kodirane dizne,po gradu vuče odlično,pravi zvrk.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21569
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » četvrtak, 7. nov. 2013. u 11:00h

s'obzirom da je leskovac u pitanju... ništa dalje od tddi u focusu mk1.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

sreckotddi
Poruka: 278
Član foruma od: nedelja, 28. jul 2013. u 23:00h

Poruka od sreckotddi » četvrtak, 7. nov. 2013. u 11:48h

autom sam generalno zadovoljan,ide bez problema i kvarova iako je put do mog sela jako los,trapom sam prezadovoljan... potrosnju mu nisam merio ali zna da srkne ako ga nagazim. primeti se malo nedostatka snage ako se klima upali iako mislim da mu je motor jako dobor. malo dima izbaci pri paljenju ali pod turazom se ponasa kao benzinac. kao porodican auto je polozio test,nije za jurnjavu neku... eto mojih utisaka,mozda ce nekome pomoci pri kupovini,ali ga svakako ne treba obici ako je ocuvan primerak. :ford:
ovo su moji utisci za tddi iz moje teme. od tada sam jos dosta km presao bez ikakvih problema i kvarova... :woohoo:
Kom opanci tom i dzeri

veljo_81
Trovač foruma!
Poruka: 1399
Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h

Poruka od veljo_81 » četvrtak, 7. nov. 2013. u 12:34h

ja sam juce isao na put astrom 2.0 dti, ne vuce lose, ne trosi mnogo ali je neudobna naspram mog focusa, ja imam puno kubika i ne mogu nikako da se namjestim u njoj
za 6 godina sem ulja i filtera uradjena joj je pumpa i to je kostalo 300 evra, ja sam u focusa tdci za godinu dana i 10 000 predjenih napucao bez ulja i filtera jedno 2000 evra
ne kazem da je los auto ali kazem da obavezno povedes strucnjaka za ford da ti ga pregleda, ja sam bio u dvije radione koje su ga provozale i pregledale, dijagnostika ni jedne grske, ja sam ga pregledao i djelovao je vise nego solidno pa me oderao
tddia nisam vozio al kazu da ide dosta losije ne znam koliko ti je to bitno ali recimo ovu astru moj focus jede sa pola gasa, ja sam iskljucivo htio tdci-a zbog common raila i modernije turbine e sad, ako ces gledati u diznu da je starije arhitekture mozda je bolji kakav pasat 5, nece te derati i lako ces ga poslije prodati ako hoces moderniji auto budi spreman u svakom trenutku da se iskesis jer moze da bude sve ekstra danas a sutra imas da ulozis 500 evrica, niko nije vidovit i ti kvarovi na modernijim autima puknu kao grom iz vedra neba, nit se trebas ljutiti na sebe ni na onog ko ti je pregledao auto, nije to ko nekad da se dizne cuju pa mozes reci da su lose, ove mogu biti super pa sutra umrijeti
u svakom slucaju dobar majstor i dijagnostika ti mogu skinuti dobar dio problema u buducnosti, plati nekog da ti pretrese auto od do

djole016

Poruka od djole016 » petak, 8. nov. 2013. u 19:55h

Ford_III piše:Kao prvo ako je tvoj mondeo bio katastrofa to ne znaci da su svi takvi.
A sa jedne strane te i razumem.Ford mondeo 1.8 benzinac jeste da se lose pokazao jer ima tu fabricku gresku sto trosi ulje.
Drugo auto sigurno fabricki nije bio sal plinom vec je to neko ubacio.Danas svako ko ima auto sa plinom uvek nesto popravlja oko njega.Nebitno da li su gumice ili vakum istrosene covek mora da ulaze u plinski uredjaj.
A najveca misterija sto me brine je to da je auto pokazao koroziju.
Do sada sam imao 4 mondea i na ni jednom nisam imao problema sa korozijom.
A sada idgovor na tvoje pitanje.
Za nase uslove odnosno nase gorivo bolji su TDDI motori jer oni nisu osetljivi na gorivo koliko i TDCI a samim tim i odrzavanje TDCI je skuplje.
Ne znam zasto se svi plase tog plivajuceg zamajca.A ti si pomenuo pogotovo na TDCI ali zaista ne razumem zasto kada oba modela poseduju isti.
I nije uopste strasno kada on crkne lepo za 500 € se menja komplet ali si zato miran narednih 200 000 km.
Tako da posto si na 1.8 toliko bio skeptican onda ako uzmes TDCI bices isto tako.
Tebi bi najvise odgovarala TDDI varianta. :beer:

U supstini mondeo je prelep auto kome malo ko moze odeleti.E sad sto sam naleteo na los primerak.... to je moja greska u proceni.Jednostavno ispao mi je za lepe pare i uzeo ga.A sto se korozije tice mislim da je to greska fabrike jer sam video jos jednog sa istim problemima ali ne kazem da je ford los auto.Pa ne bi mi palo na pamet da sada gledam focusa da mislim tako :) Hvala na savetu za Tddi tako i ja razmiljam nasao jedan u komsiluku od proverenog coveka koji mi je ujedno i poslovni partner.2002 godina je mislim da je oprema gia,5 vrata, siv lepo stoji ali grubi ga to sto nema felne ( ali nema brige cena je tu da pokrije taj trosak :) ) cena registrovanog je 2300 e mada ce skinuti koju paru sigurno.Tako da mislim da je to dobar izbor :) Hvala na savetu jednostavno volim ovaj forum.I uvek se pokaze da FORD VOZE LJUDI SA SRCEM :)
Nesa piše:Za tebe je traktorče tddi,samo nemoj da ga voziš sa malo goriva u rezervoaru. Nema plivajući,nema osetljive kodirane dizne,po gradu vuče odlično,pravi zvrk.
Hvala drugar :ford: :ford: :ford: Mozes li mi reci samo kolika je potrosnja u gradu tddi-a?
sreckotddi piše:autom sam generalno zadovoljan,ide bez problema i kvarova iako je put do mog sela jako los,trapom sam prezadovoljan... potrosnju mu nisam merio ali zna da srkne ako ga nagazim. primeti se malo nedostatka snage ako se klima upali iako mislim da mu je motor jako dobor. malo dima izbaci pri paljenju ali pod turazom se ponasa kao benzinac. kao porodican auto je polozio test,nije za jurnjavu neku... eto mojih utisaka,mozda ce nekome pomoci pri kupovini,ali ga svakako ne treba obici ako je ocuvan primerak. :ford:
ovo su moji utisci za tddi iz moje teme. od tada sam jos dosta km presao bez ikakvih problema i kvarova... :woohoo:

Hvala druze :)

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21569
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » petak, 8. nov. 2013. u 20:00h

aman ne piši post za postom... koristi opciju uredi.

sad sam ti spojio postove sledeći put brišem.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

djole016

Poruka od djole016 » petak, 8. nov. 2013. u 20:13h

veljo_81 piše:ja sam juce isao na put astrom 2.0 dti, ne vuce lose, ne trosi mnogo ali je neudobna naspram mog focusa, ja imam puno kubika i ne mogu nikako da se namjestim u njoj
za 6 godina sem ulja i filtera uradjena joj je pumpa i to je kostalo 300 evra, ja sam u focusa tdci za godinu dana i 10 000 predjenih napucao bez ulja i filtera jedno 2000 evra
ne kazem da je los auto ali kazem da obavezno povedes strucnjaka za ford da ti ga pregleda, ja sam bio u dvije radione koje su ga provozale i pregledale, dijagnostika ni jedne grske, ja sam ga pregledao i djelovao je vise nego solidno pa me oderao
tddia nisam vozio al kazu da ide dosta losije ne znam koliko ti je to bitno ali recimo ovu astru moj focus jede sa pola gasa, ja sam iskljucivo htio tdci-a zbog common raila i modernije turbine e sad, ako ces gledati u diznu da je starije arhitekture mozda je bolji kakav pasat 5, nece te derati i lako ces ga poslije prodati ako hoces moderniji auto budi spreman u svakom trenutku da se iskesis jer moze da bude sve ekstra danas a sutra imas da ulozis 500 evrica, niko nije vidovit i ti kvarovi na modernijim autima puknu kao grom iz vedra neba, nit se trebas ljutiti na sebe ni na onog ko ti je pregledao auto, nije to ko nekad da se dizne cuju pa mozes reci da su lose, ove mogu biti super pa sutra umrijeti
u svakom slucaju dobar majstor i dijagnostika ti mogu skinuti dobar dio problema u buducnosti, plati nekog da ti pretrese auto od do

Upravo tako.Moramo biti svesni da kupujemo automobile koji su generalno dosta istroseni i stari po 10 fodina.Tako da moramo biti spremni na sve neredvidjene kvarove.Iskreno ne zelim pasat 5 jer ne zelim tako star auto da kupim.Kad smo vec kod kupovine u blizini mene covek prodaje i megan 2003 takozvanu zabu sa 1.5 dci motorom.sa 5oro vrata u nekom na izgled solidnom stanju ( naravno ako se odlucim teracu kod svog majstora) opet sa druge strane poslovni prijatelj ( eto isto u blizini mog home-a ima tddi ,02,5v...registrovani su oba auta .Za megana traze 2500 za fokusa 2300 sa mogucnoscu korigovanja cena.E ja sam i za reno emotivno vezan.Imao nekog megana karavana 2001 1.8 na plin! Koji je blagoreceno bio zver od auta.Veoma retki sa tom opremom (bukvalno sve sem koze) sa felnama,fabrickim plinom,odlicna komfornost i gurao mi je ko zmaj 205km sam ga vozio,a ekonomicnost na nivou 10 l grad spic prosek.Inace velika zelja vec duze vreme mi je kupiti fokusa :) :) :) volim forda i sumnjam da bi me prijatlej prevario. Tako da ga sutra uzimam i teram majstoru na detaljan ''vaginalni '' pregled :) A za megana .... ima vremena :ford: :ford: :ford:

van
VIP
Poruka: 9044
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » nedelja, 10. nov. 2013. u 22:14h

Зетек 1.8 и 2.0 су веома захвални мотори . Не троше уље, прелазе доста , плин подносе добро , немају дечје болести .
Цео резервни мотор узмеш за 100 евра .

Rankofocus
Poruka: 534
Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h

Poruka od Rankofocus » ponedeljak, 11. nov. 2013. u 22:50h

...1.5dci je veoma los motor po kvalitetu i ceni odrzavanja ali jako malo trosi od 4,3 - 5,8L(ekonomican)!
....1.8tddi je kritican zbog pumpe , odrzavanje nije toliko preterano , nema plivajuci ali cena popravke plivajuci ili ne nije drasticno veca razlika., trosi od 5,5 do 8l kod mene ! (velika mana sto su podlozni hrdji da je bar napravit kao audi :D )

Neša
VIP

Poruka od Neša » ponedeljak, 11. nov. 2013. u 22:58h

Zavisi iz koje zemlje dosao,bratov iz Italije pocinkovan kao casa,a vidjao sam karavane iz Nemacke sa skroz zardjalim pragovima...
Duratorq DI 16v

mbole
Poruka: 14983
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » ponedeljak, 11. nov. 2013. u 23:12h

Nesto se prisecam da je neka od serija imala problema sa rdjanjem. Dal behose rubovi vrata ili tako nesto. Posle su to ispravili.
Djak pesak :)

dax92

 
Poruka: 7632
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » utorak, 12. nov. 2013. u 19:54h

Zbog svih tih "sitnica" bih ja uvek gledao modele sa kraja proizvodnje. U glavnom se srede te sitnice poput korozivne zastite, sitnica oko elektronike, i sl...
moj Focus je 2004, i nema tragova rdj, sem na zadnjem trapu, poneka tackica (bukvalno tackica)
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » sreda, 13. nov. 2013. u 02:53h

dax92 piše:Zbog svih tih "sitnica" bih ja uvek gledao modele sa kraja proizvodnje. U glavnom se srede te sitnice poput korozivne zastite, sitnica oko elektronike, i sl...
Često naprotiv! Pred kraj proizvodnje dosta popuste na kvalitetu na mnogim stvarima, da bi uštedeli na troškovima proizvodnje jer glavni resursi idu na proizvonju novog modela. Prvi modeli imaju loša konstrukciona rešenja u smislu nedovoljno pokazanih mana koje su se kasnije videle u eksploataciji, ali zato najbolji kvalitet izrade jer će to ipak da progura model u prvih par godina.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

popovicvl
Poruka: 5662
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » sreda, 13. nov. 2013. u 07:28h

Ja sam imao Focusa '98 i jos uvek '02. Ovaj prvi je bio krsina nevidjena naspram novijeg TDDI. U 10toj godini je popustio na svaki moguci sav sto se tice rdje, TDDI ima na dva mesta po 5 mm. Forda mogu da vozim samo iz redizajna.

Neša
VIP

Poruka od Neša » sreda, 13. nov. 2013. u 10:06h

Nema pravila,moj mondeo je iz novembra 2000.g 1.serija,pa ispade kvalitetniji od mnogih redizajna,nema tačkicu rdje i funkcioniše besprekorno..
Duratorq DI 16v

st 220
Poruka: 674
Član foruma od: nedelja, 8. maj 2011. u 15:21h

Poruka od st 220 » nedelja, 8. dec. 2013. u 22:57h

Šta kažete na Focusa mk2 1.6tdci, koje su mi vrline i mane?
Konkretno gledam ovaj

http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... sportline/

Gledao ga ja danas, lepo pali, lepo baš lepo ide, upravljiv auto i precizan menjač, nekako sam nvikao na to kod mk1.
Koliko je mk2 popularan u odnosu na mk1?
I koja je fora sa bord compom, nema opciju trenutne potrošnje, samo prosečne?

dax92

 
Poruka: 7632
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » nedelja, 8. dec. 2013. u 23:03h

Kakav magarac, Sportline je VW-ovska oprema! :mad:
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » nedelja, 8. dec. 2013. u 23:11h

Kukaju na motor, mada i nije los(kako na 500 000 bregasta napravi njesra), nema mana toliko, ima plivajuci, dizne postoje delphi simens i bos, (pozeljno bos) i kazu da je najekonomicniji u klasi, koriste ga pezo i citroen, e sada sta ti hoces od tog auta!
dax92 piše:Kakav magarac, Sportline je VW-ovska oprema! :mad:
@ dax koti koristi jos profil, mora da je neki fordas okoreli? :P

st 220

Poruka od st 220 » ponedeljak, 9. dec. 2013. u 00:25h

Ovo za plivajući znam (prodavac me ubeđuje kako ga nema, jbt nisam od juče, znam za toliko), za dizne takođe, da je ekonomičan znam i to, prosečna na bordu pisala okruglo 5lit, verujem da je mešovita.

E sad, dopada mi se stanje i što je iz DE.
Ima dve ogrebotine, jednu na haubi pored ABT stikera (verovatno ima kompleks od VW-a i OOOO :D ), za koji će mu ne znam, verovatno postoji ispod neko oštećenje i ima još jednu ogrebotinu na gepeku.
Treba sve 4 zimulje (to ću Milana da iscimam ;) ) i daska od gepeka i to je to. Ništa više :)
Odrađeni servisi, auto registrovan.. nisam pametan.

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » ponedeljak, 9. dec. 2013. u 08:02h

Ali ABT je pobedio... :rotfl:

Meni se pre neki dan nudio isti ovakav Sport, isto godište, ista boja, samo sa automatskom klimom, Sonijem i motorom 2.0 tdci, na daleko nižu cenu... Al' šta vredi kad još nisam prodao Golfa :doh: :/
SlikaSlikaSlika

Mislim da Mk2 nije toliko prodavljiv kao Mk1 :)
Slika

st 220

Re: Одг: Koji focus kupiti TDDI,TDCI ILI BENZIN ?

Poruka od st 220 » ponedeljak, 9. dec. 2013. u 09:23h

I ja sam tako mislio.
Najjače fora, prodavac priča kako ga zovu stalno, pokazuje mi listu primljenih poziva sa nepoznatim brojevima, a njegov burazer kaže "ma fin momak bre, bolje ga daj na toliko koliko nudi (4000) ko zna kad će neko drugi da dođe da ga gleda" :D

Je li čika totti, a da mi prepustiš tu Fordaljku, plaćam i tvoju ugradnju? :-)

I kakav je Golfonja, daj neki link ka oglasu :-)

Odgovori

Povratak na „Koji Ford da kupim“