Felne
- Vladapetr
- Poruka: 397
- Član foruma od: nedelja, 17. jun 2012. u 19:59h
Re: Felne
Jeste da se o ukusima ne raspravlja, ali ovo po meni ne da čuči nego ne znam za bolju kombinaciju na C-Maxu:

Možda jedino ove Mondeo felne, bile su svojevremeno na jednom poluraspalom C-Maxu na oglasima:

Možda jedino ove Mondeo felne, bile su svojevremeno na jednom poluraspalom C-Maxu na oglasima:

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9952
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Ajd neko nek nazove tog lika sa c maxom I pita koliko trazi.za krovne.nosace I kofer.Posebno me interesuju nosaci
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- Vladapetr
- Poruka: 397
- Član foruma od: nedelja, 17. jun 2012. u 19:59h
Nije fora da bude ratkapna, felna je lepo otvorena pa se vide diskovi, mnogo moćnije izgleda. Ubedljivo najlepša pahuljica od svih je baš Fordova.
Evo vidi razliku fabričkih Ghia i onih mojih monstruma što sam sređivao, plus na pahuljici nemam čepove. Na ovim Fokusovim bi bilo još lepše:

A ove što je ivan_031 postavio je lik do pre neki dan prodavao na polovnimautomobilima za 200 eura(možda ih nudi i dalje, samo nije osvežavao oglas), ali su 18"...
Evo vidi razliku fabričkih Ghia i onih mojih monstruma što sam sređivao, plus na pahuljici nemam čepove. Na ovim Fokusovim bi bilo još lepše:

A ove što je ivan_031 postavio je lik do pre neki dan prodavao na polovnimautomobilima za 200 eura(možda ih nudi i dalje, samo nije osvežavao oglas), ali su 18"...
There are 10 kinds of people in the world:
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9952
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Hvala puno 

ima se,moze se - nema se,mora se....
- sreckotddi
- Poruka: 278
- Član foruma od: nedelja, 28. jul 2013. u 23:00h
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21611
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
mnogo puta golim okom ne možeš da vidiš da li su krive felne... što kaže lanmi odneseš kod vulkanizera i baciš na balans mašinu,tad znaš pravo stanje.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Ljudi valjao bi mi ekspres hitan savet, trebam skinuti zastitu sa ruba ovakve felne (ovo su Duletove felne gde je objasnio o kakvoj zastiti je rec) planiram slajfericom da skinem tu zastitu ali me kopka granulacija smirgle kojom bi to uradio tj zapoceo, i koje granulacije dalje da koristim, napomena- ne zelim da izvucem neki preterani sjaj.. Dakle ukratko koje granulacije suve smirgle da koristim a koje vodene?
dule0911 piše:Evo kako su izgledale pre intervencije:
![]()
![]()
![]()
![]()
Felne imaju neku fabricku eposki zastitu (ja sam mislio da je folija dok me Sibi nije razuverio). Tu zastitu je strasno tesko skinuti, i da nje nije bilo mnogo bi lakse i brze zavrsio felne. Npr da su bile obicne boje rubovi kao i kraci, smesno bi bilo u odnosu na ovo.
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
@ cedo, pa uzmi najfiniju za metal, pa posle redom vodenu od najkrupnije do najsitnije, neboj se za preterani sjaj, aluminijum u najboljem slucaju moze da bude kao escajg, nista preterano, a to je vrlo tesko i sa pravim alatom po tim krivinama da se uradi!
smirgla i ona 4000 nemoze da izvuce ispoliran deo nego jos moze da se polira, imas vodene kao sundjer sto isu na slajfericu, olaksanje u pm!
smirgla i ona 4000 nemoze da izvuce ispoliran deo nego jos moze da se polira, imas vodene kao sundjer sto isu na slajfericu, olaksanje u pm!
- mbole
- Poruka: 15082
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Imam drugara u NS (Sajlovo) koji se bavi sredjivanjem felni izmedju ostalog.
Mozda bi mogao da ti to ispeskari na brzinu za neke pristojne novce ako ti odradis zastitu.
Mozda bi mogao da ti to ispeskari na brzinu za neke pristojne novce ako ti odradis zastitu.
Fućko 
Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica

Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica