Sreo sam jednom ovog kod Bogoslovije,strasan zvuk ima...

Moderator: ace1

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Ako je prava Marakana u pitanju 100 iljada ljudiDaniel piše:a na stadionu 20.000 ljudi.. znaci dao si bulju da ti svako plati 10€
 .
 . .
 .

vucki piše:Nisi u pravu....samo ti nije ponudjena cifra koja bi ti zagolicala mastu,recimo da ti je ponudio nerealnu sumu od tipa 200.000eur,jel bi se jos uvek drzao sentimentalnosti ili bi ga prodao i resio vecinu zivotnih prohtevaTaunus 17m piše:Pa i nije bas , zasto bi bilo ?
Recimo ja svoj Taunus ne bi prodao , nema tih para . Pre jedno 5 godina , covek me video na benzinskoj , zaustavlja se , parkira pored mene , vidim nemacke tablice , izlazi iz auta i kaze polu srpski , jao odlican ti je auto , ja sam imao takav , to mi je bio prvi auto . Ja reko super care , ono , moz' da pogledas da se potsetis kako to izgleda. Lik kaze , oces prodati , ja reko ne ... Ponudio on tu neku cifru od 4500 eur , sto sam kulturno odbio rekavsi mu da taj auto nema cenu .
Naravno cale mi je to saznao pre jedno 2-3 meseca i hteo me ubiti , ali avaj , sad sta je tu je
U svakom slucaju , neke stvari se ne prodaju , sad da li si sentimentalno vezan za tu odredjenu stvar ili nesto drugo totalno je nebitno.?

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni

Rado bih posedovao ove plasticne felne ...
 Rado bih posedovao ove plasticne felne ...
Ijaaaaaaoooo, pa imam za tebe opruge bas plave boje, da ti idu uz boju kola!Billy piše:
jednostavno brutalan

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara