Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Spao prozor sa vozačeve strane

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Kennym
Poruka: 835
Član foruma od: sreda, 4. sep. 2013. u 14:01h

Spao prozor sa vozačeve strane

Poruka od Kennym » nedelja, 17. nov. 2013. u 21:42h

Ljudi pomagajte!!! Danas sam spustio prozor i kad sam hteo da ga podignem uspeo sam samo 10cm i tu je zakovao! A jos pre par dana sam primetio da mi malo teže diže prozor ali nisam obraćao pažnju i desilo se neizbežno... I malopre ne budem ja lenj i skinem tapacir i sve raskombusam ono (uz tešku muku) i pogledam kad imam šta i da vidim... Desni držač prozora iskočio iz svog ležišta ali da stvar bude još gora sajla oko kotura na motorčiću se zamrsila i sad neće ni da mrdne :mad: Pogledam desnu ona izgleda stoji na svom mestu, ja je taknem ispade i ona i od sve toga na oba ta držača se polomila plastika koja ih drži da ne ispadnu iz ležišta (u obliku korita) dok idu gore dole. A to izgleda ovako.... http://www.dodaj.rs/f/2P/7Z/4tIJQmOR/dsc0113.jpg polomljena
http://www.dodaj.rs/f/1Z/9k/4NohjfPo/dsc0110.jpg a ovako bi trebala da izgleda cela
Zna li neko gde mogu da nabavim ovo sa slike i kod kog majstora da teram auto po mogućstvu u Kraljevu ili u blizini Kraljeva?!?! Moram da popravim HITNO ŠTO HITNIJE inače moram da otvorim kišobran u kolima ako počne kiša :P :doh: :D

bojan_kv
Poruka: 1309
Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h

Re: Spao prozor sa vozačeve strane

Poruka od bojan_kv » nedelja, 17. nov. 2013. u 22:42h

Deo trazi kod Sima & Gila u Mojsinju 063 704-4617 ili pitaj clana magnat da on nema pa da ti posalje. A za majstora, ne pada mi na pamet kod koga bi te uputio...
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-

Kennym

Poruka od Kennym » nedelja, 17. nov. 2013. u 23:05h

Sutra cu da zovem njih ali nesto cisto sumnjam da oni imaju ali nikad se ne zna... Za majstora cu pitati mog mehanicara ili elektricara ili cu sam da sednem i da rastavim se pa neka mi je Bog upomoć mrgreen

nikola_focus
Poruka: 1498
Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h

Poruka od nikola_focus » ponedeljak, 18. nov. 2013. u 00:12h

A jel su ti citave sajle i onaj kotur koji se kaci na motor? Ako jesu, pozovi sutra ovog decka iz Nisa http://www.kupujemprodajem.com/Plastike ... -oglas.htm poslace ti deo koji fali i da sklopis to. A mozes i da mu posaljes ceo mehanizam sa motorom, i oni ce u servisu to da sklope (malo je duza procedura zbog slanja). Ja sam skoro reparirao zadnji podizac za Fokusa, nosac stakla, kotur i 2 sajle, ukupno 2000 dinara, otisao sam u 4, i za pola sata zavrseno, demontaza, reparacija, montaza, ostao covek posle radnog vremena thumbsuph Inace uopste nije tesko sve to izmenjati ako imas spremne delove, nemoj da se plasis :)
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend

Kennym

Poruka od Kennym » utorak, 19. nov. 2013. u 18:00h

nikola_focus piše:A jel su ti citave sajle i onaj kotur koji se kaci na motor? Ako jesu, pozovi sutra ovog decka iz Nisa http://www.kupujemprodajem.com/Plastike ... -oglas.htm poslace ti deo koji fali i da sklopis to. A mozes i da mu posaljes ceo mehanizam sa motorom, i oni ce u servisu to da sklope (malo je duza procedura zbog slanja). Ja sam skoro reparirao zadnji podizac za Fokusa, nosac stakla, kotur i 2 sajle, ukupno 2000 dinara, otisao sam u 4, i za pola sata zavrseno, demontaza, reparacija, montaza, ostao covek posle radnog vremena thumbsuph Inace uopste nije tesko sve to izmenjati ako imas spremne delove, nemoj da se plasis :)
Zvao sam ih ali bih morao da saljem komplet za Nis i plus njihov rad izaslo bi me na 3000-3500 din... Sredio sam u Kv-u, 1500 din sam dao samo samo za onu plastiku a sve ostalo sam sam uradio ali sta ces nuzda zakon menja...
U svakom slucaju hvala Bojan_kv na pomoci oko nalazenja majstora! Imas :beer: od mene :D

bojan_kv
Poruka: 1309
Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h

Poruka od bojan_kv » utorak, 19. nov. 2013. u 19:13h

Nema na cemu, a :beer: moze :D
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-

dakiva
Poruka: 369
Član foruma od: sreda, 9. nov. 2011. u 22:33h

Poruka od dakiva » nedelja, 12. jan. 2014. u 12:47h

Je l zna neko ko reparira podizače u Novom Sadu?

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2787
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » nedelja, 12. jan. 2014. u 13:50h

Slika Slika

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“