Znam da svaki komsija misli ovako iz "sopstvenog iskustva", a video je tri Americka auta u zivotu i to kroz sofersajbnu svog Golfa 2, onako u prolazu, al' "zna covek"

, al' reko' da proverim sta ljudi misle o ovome
 , al' reko' da proverim sta ljudi misle o ovome 

Ja ih obozavam
 Ja ih obozavam  da imam dovoljno para verovatno bih kupio nekog mustanga iz '69...
 da imam dovoljno para verovatno bih kupio nekog mustanga iz '69... 

Fabricki podaci: Estimated fuel economy ( city / hwy / combined): estimated 12.3l /8.4l /10.23l (man.)Daniel piše:ma fake.. ispod haube neki 1.1

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni

Tom autu nesto ozbiljno nije u redu osim ako ga ne vozi onako muski.milan_gt piše:'02. G.Ciroki 4.7 V8, uzbrdo ide istom brzinom ko mondeo, ubrzava za tacno 9s sto je za pola s brze od mondea (jer drugom ide 120 a mondeo trecom jedva 100) trosi u gradu 25-30 na otvorenom 15ak, trenutna potrosnja pri ubrzavanju 99L jer nema trecu cifru

I šta kaže, kako mu krov?van piše:Пријатељ мој им хс90...

Van piše: ...за све те буђаве фордове

Zato je kamikaza na tockovima.Markedjani piše:Pa jes' ono... jedino suzuki jimny malo troši
Lale piše:Sve zavisi sa koje distance se gleda na ovo.Ako imaš "dubok džep" može da troši i litar na kilometar.Ako si siromah može da troši kao upaljač, pa je opet puno.
Što će reći... da je Ameru puno 40 lit. na 100km ne bi ga ni vozio.