Pozdrav

Moderator: Dragomir
Blazzo piše:i bio sam prisutan kada su sipali,u njega ja stalo 3,5l i bilo je koji milimetar ispod maximuma,fabricki staje 4,3-4,5l na suv motor,znaci sipali smo ajde da kazemo manje nego sto pise,ali majstor koji je sipao kaze da je to dovoljno
Iz tvog izlaganja, ja se cudim kako taj motor radi, svecice su sigurno crne i pune naslaga cadji i ulja. Neznam od kad vozis taj auto, ali verujem da je dosta puta bio pregrejan.Blazzo piše:Evo ovako,
Hvala na odgovorima![]()
Bio sam kod drugog majstor,i on kaze ovako,zaista trosi puno ulja ne bas 1l na 10 km ali 1l potrosi na 20-25 km,s tim sto je ulje iz nekog razloga jako lose pa puno isparava,
motor je suv sapolja nigde ne ciri i ne kaplje,nalio sam pre nego sto sam posao kod njega jos 1,5l ulja i doao do max.ali on ga je malo isprobavao i vozikao i utvrdio je da zaista trosi puno i izbacuje na auspuh ulje,tako da je posle 30km ponovo palo ispod minimuma,kada smo stavili karton ispod auspuha i dali gas poceo je da pljuje pozadi,ne puno ali primetno sto znaci da provlaci kroz komoru..jos nije otvorio motor ali on sumlja na gumice ventila i jos nesto vezano za glavu...ali nista ne zna sigurno...
Van piše: ...за све те буђаве фордове