Evo i slika

dule0911 piše:Na tasteru treba da ima simbol za preklapanje retrovizora
Ako imas, onda se ovaj mali deo u centru kruga (selektor za levi/desni retrovizor) postavi u centralni polozaj i pritisne se dugme kod tog simbola, i retrovizori se preklopre.
Bar je ovako na mk2 redesign focusu, ali posto je sustinski isti auto u pitanju verovatno je i na obicnom mk2 koji ima elektro-sklopive retrovizore ista prica
Ne, namenjeno je i za preklapanje retrovizora bas onako kako sam objasnio. Nema pored poluge za otvaranje vrata nista za retrovizore vec je poluga da tako kazem "blanko" tj bez ovog tastera, sem u slucaju kad auto ima fabricki alarm tu se nalazi dugme za iskljucenje unutrasnjeg senzora alarma (iako za ovo samo od engleza znam, uzivo nisam video jos uvek focus sa time). Znaci isto kao na slici gore, samo sto je na slici model za englesko trziste pa su komande na drugim vratimaNamce piše: To je namjenjeno samo za micanje šipgle unutar retrovizora a za poklapanje retrovizora imaju kontrole pored poluge za otvaranje vrata kao na slici ispod i to na mk 2.5 focusu.
http://pokit.org/get/?36029e2c8701d923a ... 4befd0.jpg
Hvala! Uspelo je!!! Temperatura promenjena!!! Hvala svima na savetima. Sto se tice retrovizora kod kvake za vrata ima mesto predvidjeno za to dugme ali samog dugmeta nema, tako da tu opciju sigurno nemamo. Pozdrav!!!acadimke833 piše:Lepo izgleda, nek je sa srecom![]()
Sto se tice temperature probaj ovako,
Namesti da ti na displeju pokazuje spoljnu temperaturu, zatim pritisni dugme (kojim se resetuje kilometraza) i zadrzi oko 5 sek dok se temperatura sa F ne promeni u C. Probaj pa javi jel uspelo
Evo slikao sam kako je kod mene mk2.5 2008 Ghia.dule0911 piše:Ne, namenjeno je i za preklapanje retrovizora bas onako kako sam objasnio. Nema pored poluge za otvaranje vrata nista za retrovizore vec je poluga da tako kazem "blanko" tj bez ovog tastera, sem u slucaju kad auto ima fabricki alarm tu se nalazi dugme za iskljucenje unutrasnjeg senzora alarma (iako za ovo samo od engleza znam, uzivo nisam video jos uvek focus sa time). Znaci isto kao na slici gore, samo sto je na slici model za englesko trziste pa su komande na drugim vratimaNamce piše: To je namjenjeno samo za micanje šipgle unutar retrovizora a za poklapanje retrovizora imaju kontrole pored poluge za otvaranje vrata kao na slici ispod i to na mk 2.5 focusu.
http://pokit.org/get/?36029e2c8701d923a ... 4befd0.jpg![]()
Mozda je kod tebe drugacije nesto, ako te ne mrzi slikaj, posto ova slika koju si ostavio je koliko vidim od suvozacevih vrata kod engleza, i to je komanda za prozor. Ali ne bi bio prvi put da Ford nesto menja kroz proizvodnju za isti modelAuto o kojem ja pricam je mk2.5 septembar 2009 proizveden, titanium.
Dobro pitanje i mene zanima.popovicvl piše:Na mondeu se isto kljukne na dole palica za stimanje retrovizora i preklope. Moguce da postoje dva seta dugmica, pre i posle restailinga.
Kad sam tu, pitao bih jel moze preko tastera za zakljucavanje na kljucu da se uz zatvaranje prozora preklope i retrovizori?