Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Taunus

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
bsbane
Poruka: 9
Član foruma od: petak, 13. nov. 2009. u 23:03h

Taunus

Poruka od bsbane » ponedeljak, 16. nov. 2009. u 00:57h

Pozdrav svim ljubiteljima Forda i ja sam jedan od vas.Trenutno sredjujem mog Taunusa 1.6xl 1978g kog vozim zadnjih 5 godina.Radim limariju a nemogu da nadjem prednja krila tj.blatobrane,imali neko ideju gde to rodi a da je u Srbiji ? ? ?
Dolazi u obzir i polovni u dobrom stanju :P

Slika

goja
Poruka: 1186
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h

Re: Taunus

Poruka od goja » ponedeljak, 16. nov. 2009. u 10:24h

ako ti je i drugo krilo ko na ovoj strani,neces bolja ni naci...ili poliester...meni se cini da ti je taunus prilicno zdrav,lako ces ga uraditi...

van
VIP
Poruka: 9042
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » ponedeljak, 16. nov. 2009. u 11:24h

Imama ja dva krila od taunusa TC III . Sada da li su u boljem stanju nego tvoja tesko je videti sa ove slike .

bsbane

Poruka od bsbane » ponedeljak, 16. nov. 2009. u 12:24h

van piše:Imama ja dva krila od taunusa TC III . Sada da li su u boljem stanju nego tvoja tesko je videti sa ove slike .
Ovo je slika od pre dve godine i desna strana koja je bolja a leva je dosta lošija.Interesuju me krila koliko koštaju i kako mogu doći do njih?

Slika

van
VIP
Poruka: 9042
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » ponedeljak, 16. nov. 2009. u 12:39h

40 e su oba krila .Još su na autu , a auto mi je ispred vikendice u Grockoj.
Ako ima negde neka rupica na krilu , zakrpiću je u toj ceni . Jedno krilo je malo uljubljeno dole kod spojlera , ali ništa strašno , sa 2-3 udarca gumenog čekića da se da ispraviti .
Još jednom da napomenem da su krila od TC III a ne II , kakav je tvoj . Imaju drukčije žmigavce , i rupe za bočne lajsne ... Ili da nabaviš žmigavce od TC III ili da kod limara zatvoriš rupe od žmigavaca.

bsbane

Poruka od bsbane » ponedeljak, 16. nov. 2009. u 13:15h

Idem kod limara da se dogovorim pa se javljam.Reci mi dali imaš i žmigavce?

Necke
Poruka: 224
Član foruma od: ponedeljak, 19. okt. 2009. u 11:49h

Poruka od Necke » ponedeljak, 16. nov. 2009. u 14:10h

Mislim da imam ja krila od tc2,samo moram da pogledam u kakvom su stanju.ako te interesuje.

bsbane

Poruka od bsbane » ponedeljak, 16. nov. 2009. u 14:15h

Necke piše:Mislim da imam ja krila od tc2,samo moram da pogledam u kakvom su stanju.ako te interesuje.
Interesuje me

Necke

Poruka od Necke » ponedeljak, 16. nov. 2009. u 14:28h

znam da nisu lupana,ali moram da vidim da nisu mozda ngde istrulila. mguce je da ima na nekoliko mesta.ja cu sutra da ih slikam pa mogu da ti posaljem slike. ako ti treba jos nesto od delova.ti kazi.
bsbane piše:
Necke piše:Mislim da imam ja krila od tc2,samo moram da pogledam u kakvom su stanju.ako te interesuje.
Interesuje me

bsbane

Poruka od bsbane » utorak, 17. nov. 2009. u 00:27h

Necke piše:znam da nisu lupana,ali moram da vidim da nisu mozda ngde istrulila. mguce je da ima na nekoliko mesta.ja cu sutra da ih slikam pa mogu da ti posaljem slike. ako ti treba jos nesto od delova.ti kazi.

Treba mi i šoferka, danas mi je javio čovek koji mi je obećao šoferku da su je plupali kad su je merili.Baš sam baksuz :-)
Kako budem dalje rasturao auto videću šta mi još nedostaje,prijaviću u svakom slučaju.
POZZZ

Necke

Poruka od Necke » utorak, 17. nov. 2009. u 00:33h

mislim da je soferka citava.znaci sutra cu pogledati za krila i soferku.pa ti javljam.
bsbane piše:
Necke piše:znam da nisu lupana,ali moram da vidim da nisu mozda ngde istrulila. mguce je da ima na nekoliko mesta.ja cu sutra da ih slikam pa mogu da ti posaljem slike. ako ti treba jos nesto od delova.ti kazi.

Treba mi i šoferka, danas mi je javio čovek koji mi je obećao šoferku da su je plupali kad su je merili.Baš sam baksuz :-)
Kako budem dalje rasturao auto videću šta mi još nedostaje,prijaviću u svakom slučaju.
POZZZ

kresa capri
Poruka: 350
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 13:51h

Poruka od kresa capri » utorak, 17. nov. 2009. u 15:38h

ako necke nenadje imam ja soferku

Necke

Poruka od Necke » sreda, 18. nov. 2009. u 15:43h

imam soferku i krila su u dobrom stanju nisu trula,samo na jednom mestu malo povrsinske rdje nista strasno i da mali udarac ima desno krilo u donjem delu do vozaca,ali to nije strasno moze bez vecih problema da se isprave.ako te interesuje krila su 20e komad, a soferka 50e, gledao sam danas na otpadu i tamo je 60e soferka. i nemaju je.jel te interesuje?pozdrav
bsbane piše:

POZZZ

bsbane

Poruka od bsbane » sreda, 18. nov. 2009. u 17:11h

[quote="Necke"]imam soferku i krila su u dobrom stanju nisu trula,samo na jednom mestu malo povrsinske rdje nista strasno i da mali udarac ima desno krilo u donjem delu do vozaca,ali to nije strasno moze bez vecih problema da se isprave.ako te interesuje krila su 20e komad, a soferka 50e, gledao sam danas na otpadu i tamo je 60e soferka. i nemaju je.jel te interesuje?

Pošalji mi tvoj broj na 0641121926 pa te zovem

Necke

Poruka od Necke » ponedeljak, 23. nov. 2009. u 21:04h

kako napreduju radovi? izbaci neke slike taunusa.

bsbane

Poruka od bsbane » utorak, 24. nov. 2009. u 01:10h

Sutra slikam pa ću okačiti.Moj majstor je u komori za farbanje montirao sto za stoni tenis, pa nam to dosta odvlači vremena :D .Za sada ide sve po planu.

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » utorak, 24. nov. 2009. u 02:52h

Znaci i ovo ce biti teniserski Ford. :) Sve ih je vise, onaj sa teniskom lopticom u kaseti, a onaj na kuki pozadi... lol
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

bsbane

Poruka od bsbane » sreda, 25. nov. 2009. u 00:15h

911s [SK] piše:Znaci i ovo ce biti teniserski Ford. :) Sve ih je vise, onaj sa teniskom lopticom u kaseti, a onaj na kuki pozadi... lol
Neće biti teniserski Ford ovo će biti ozbiljna limuzina, samo da se odlučim u koju boju da ga farbam.Troumim se oko crvene koja je sada, crne i svetlo narandzaste.Imao sam pre oko 10 g tc1 crne boje i jako lepo mu je čučalo a neznam kako bi ovom.Ako ima neko nekakvu ideju bio bih zahvalan da podeli samnom.
Hvala ti Necke na krilu stiglo mi je i u dobrom je stanju.
A sad i malo slika kako napreduju radovi http://img338.imageshack.us/g/fotografija0463.jpg/

kresa capri
Poruka: 350
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 13:51h

Poruka od kresa capri » sreda, 25. nov. 2009. u 00:30h

samo napred

Necke

Poruka od Necke » sreda, 25. nov. 2009. u 00:48h

Masina izgleda extra...Slobodno udri po crnoj!!Ali pitaj farbara on bolje zna,ja sam se nesto malo raspitivao za mog za farbanje, da uzmes bazu crnu mat i udaris lak preko njega, ima da sija bruka.Akrilna ne moze da mu pridje i dugovecnija i naravno da malo skuplja,Mislim da je set oko 60eura.Ja sam hteo da te zovem da vidim da li je stiglo, dobro je da ti se svidja,a i bolje polovno ne bi nasao!pozdrav

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“