Ford Focus 1.8 tdci - Lampica grejaca
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 9
- Član foruma od: četvrtak, 14. nov. 2013. u 12:24h
Ford Focus 1.8 tdci - Lampica grejaca
Pozdrav za sve
Kao sto obicno bude kad se neko obraca u ovom pod forumu, imam odredjeni problem za Fordom Focusom 1.8 tdci 2002 god, problem se reprezentuje tako sto je auto u jednom trenutku poceo slabije da pali ali bez obzira da li je zagrejan ili ne kako je vreme prolazilo sve je teze palio dok nije dosao u situaciju da skoro uopste nepali, u medjuvremenu su se poceli da se desavaju i simptomi tokom voznje na primer u koliko zelite da izvlacite do kraja brzine sto bi rekao narod da mu izvuces maksimum iz svake brzine on pod turom se ugasi i pocne da blinka lampica od grejaca,a na primemer laganom voznjom sta znam otvoreni put 100 kmh 5 brzina bez problema mozete voziti 1000 km nece se nista desit nece ni stucnuti. ima li neko ideju koji bi problem mogao da bude i da li se neko susretao sa slicnimim simptomima
U napred hvala
Kao sto obicno bude kad se neko obraca u ovom pod forumu, imam odredjeni problem za Fordom Focusom 1.8 tdci 2002 god, problem se reprezentuje tako sto je auto u jednom trenutku poceo slabije da pali ali bez obzira da li je zagrejan ili ne kako je vreme prolazilo sve je teze palio dok nije dosao u situaciju da skoro uopste nepali, u medjuvremenu su se poceli da se desavaju i simptomi tokom voznje na primer u koliko zelite da izvlacite do kraja brzine sto bi rekao narod da mu izvuces maksimum iz svake brzine on pod turom se ugasi i pocne da blinka lampica od grejaca,a na primemer laganom voznjom sta znam otvoreni put 100 kmh 5 brzina bez problema mozete voziti 1000 km nece se nista desit nece ni stucnuti. ima li neko ideju koji bi problem mogao da bude i da li se neko susretao sa slicnimim simptomima
U napred hvala
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
-
Re: Ford Focus 1.8 tdci
sa oba ili samo sa jednim, posto kad sam zakacio uredjaj za mrenje pritiska na onaj razdelnik na pumpi u toku verglanja pokazuje da ima 400 bari a na samim diznama kad se zapuse prelivi pokazuje da ima oko 100 bari
- acadimke
- Poruka: 1711
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
-
jesam prve 2 su ok , 3 malo vise prosipa i ona 4 bas puni epruvetu
-
pritisak na pumpi je preko 400 bari u trenutku verglanja, iz nekog razloga dizne nece da puste gorivo u cilindar
-
- Trovač foruma!
- Poruka: 1399
- Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h
Jel to samo odjednom pocelo ili si radio nesto na autu prije toga
Filter goriva zna reci dosta ako je problem u pumpi i diznama, dobro ga protresi pa vidi sta ce ti reci
Filter goriva zna reci dosta ako je problem u pumpi i diznama, dobro ga protresi pa vidi sta ce ti reci
- acadimke
- Poruka: 1711
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Nadji nekog ko ima fordovu dijagnostiku, zaobidji ove univerzalne.
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
-
Re: Ford Focus 1.8 tdci - Lampica grejaca
nije nista radjeno, pocelo je odjednom msm postepeno da se desava
- Neša
- VIP
- Poruka: 5056
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Neznam odakle si ali možda će novi prelivi,novo kodiranje dizni kod nekog običnog bošiste da reši problem,mada najbolje je da pošalješ delove u Bg u servis koji ima Delfi opremu,košta ali jbg.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
-
dizne su kodiran ponovo i opet isti problem
-
Interesuje me da li neko zna koliki pritisak pumpa treba da da prilikom verglanja. U pitanju je ford focus 1.8 tdc 115hp a pumpa je delphi
- Dragomir
- Oficijalni serviser
nora da podigne minimalno na 180 bara a kada upali treba da ima 230 bara na leru
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
kada sam kaci umesto dizni uredjaj za ispitivanje pritiska pumpe na pola kljuca sam dobijao 450 bari , da li je to ok ? ili je preveliki pritisak
- Dragomir
- Oficijalni serviser
Pritisak se nemeri tako
Tako se ispituje pumpa (slicno)
Koju gresku ti prijavljuje auto
Tako se ispituje pumpa (slicno)
Koju gresku ti prijavljuje auto
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek