evo posle osposobljavanja automobila red je da i predstavim makinu, u pitanju je mondeo mk2 bivsi 2.5 a sad 1.6 karavan varijanta sa svom opremom koju je imao 2.5 motor (giha) a sad 1.6. Motor u njemu je 66 kw ili ti 90 hp proso nesto vise od 180 000 hiljada ali redovno odrzavan i servisiran pa je isi u extra stanju sem jednog hidro podizaca koji cu u skorije vreme resiti. Inace auto sam kupio sa 2.5 v6 motorom koji je takodje bio extra ali ko da registruje njega pa sam se resio na opvaj poduhvat....inace bilo je veoma zaje*ano srediti instalaciju na njemu da radi sve od tempomata preko borda i ostalih gluposti pa do grejaca u sedistima. Mehanicki auto je fullu sad, ali je ostalo i estetsko sredjivanje tako da imam i nesto za kasnije. Trenutno se ceka bivsi vlasnik da se vrati iz Madjarske pa da ga prenesem i registrujem.......evo malo slika da ne pricam na suvo
Cini ti se da je slab.... kad 1.8td sa istom kilovatazom nije slab veruj mi nije ni ovaj a nisam ni mogo da nadjem motor sa pus-om i u ovom stanju za te pare
Danas konacno registrovan auto i pusten u pogon ali mi treba jedan deo koji nemogu nigde da kupim a to je dzek za kompresor klime pa ako neko ima slucajno neku instalaciju pod haubomza zeteca koja mu netreba molio bih da mi posalje samo taj dzek placam kolko kazete....
Porukaod cdusan » ponedeljak, 24. mar. 2014. u 23:25h
Lepo izgleda auto
Ford Fiesta mk31.3 b 1993. (2007-2012) Ford Mondeo mk3 2.0 DuratecHE 2002. (2012-....) Ford Focus mk1,51.8TDCi 2003. (2011-2015) Ford Focus mk21.6 TDCi 2005. (2015-2017)