Posto ce skoro 10 000km kako se druzimo Mondisa i ja, mogao bih i da napisem neke utiske koje sam do sad stekao.
Kad sam ga uzeo, naravno, kao i svaki polovan automobil tih godina, imao je svojih nedostataka. Do sad sam uspeo da ih svedem na minimum, a taj minimum cu da resim na leto, kad budem imao vise vremena.
Iako sam gledao da uzmem TDCi, ipak, uzeo sam DI, jer nisam nasao valjan primerak.
Preziveli smo i crkavanje hladnjaka EGR, piskio mi je antifriz direktno u izduv i dimio belo. Prva predpostavka je bila da je dihtung glave, ali nije, nije pomesao vodu i ulje. Nista strasno, zamenjeno, i fercera.
Zatvoren EGR, nema dima, malo bolji odziv na gas. Potrosnja se krece oko 6,5l u kombinovanoj voznji.
Prostran, udoban, pliva na putu, jednostavno, trazi da ga vozis. Uzivam svaki put kada sednem za volan, a nadam se da ce ove godine i do mora da ide. Dovoljno snage za bezbedna preticanja, ne bi bilo na odmet i malo vise, al' boze moj. Enterijer je u veoma dobrom stanju, dosta sam auta video gde su bas pohabana sedista, volan, maska, menjac, kod mene je u granicama normale.
Generalno, zadovoljan sam sa stanjem auta, jer sam veci akcenat dao na mehaniku i mislim da nisam pogresio. Ne trosi kap ulja, pali na zub, nema oscilacija lera, nema gusenja. Nema nikakvih simptoma loseg zamajca (pu, pu, da ne ureknem), nema lupanja, zvonjave, sve je kao sto treba.
Nije skroz klot sa opremom, licno mi fali jedino tempomat, ostalo je vecinom standardno. Automatska klima, grejanje retrovizora, svi elektronski podizaci prozora, CD changer,...
E sad, ostaje mi jedino da sredim kozmeticke sitnice, konkretno, farbanje zadnjeg branika, sitnih ogrebotina, lajsne na vratima, a onda posle toga sledi dubinsko pranje i poliranje. Onda ce da bude "to to"
Sent from my iPhone using Tapatalk