Evo da dodam malo o sebi, iz Prištine sam i prvi mi je auto bio Ford fiesta MK3. Onda sam vozio svašta-nešto, i eto.. opet vozim fiestu MK3. Voleo bih da je skockam koliko god je u mojoj moći polako ali sigurno kako bi joj produžio što više vek trajanja (VALJDA SAM NOSTALGIČAN
Eto i mene :D
- JabaMS
- Poruka: 4
- Član foruma od: petak, 21. mar. 2014. u 18:20h
Eto i mene :D
Kad je već red.. da se predstavim i ja... Ja sam Mladen i mnogo volim vaše 16-to pravilo

Evo da dodam malo o sebi, iz Prištine sam i prvi mi je auto bio Ford fiesta MK3. Onda sam vozio svašta-nešto, i eto.. opet vozim fiestu MK3. Voleo bih da je skockam koliko god je u mojoj moći polako ali sigurno kako bi joj produžio što više vek trajanja (VALJDA SAM NOSTALGIČAN
).
Poslednja izmena: JabaMS, na dan petak, 21. mar. 2014. u 19:35h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
- Billy
- Poruka: 574
- Član foruma od: sreda, 24. avg. 2011. u 16:34h
- Lale
- Domacin foruma

- Poruka: 2802
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h