Извини , можда сам ја ћорав , али где си написао шта ти фали ?
Ја сам свој таунус почео да сређујем мало пре него што ми се ћера родила , пошто је жена рекла греота је да се баци ( мислим да се после доста пута покајала због тога

) , ћери ће ускоро 3 рођендан , ја још нисам однео ауто код лакирера , још има посла на каросерији . До сада сам стукао преко 1000 е , све сам сам радио , и ко зна колико за гориво , јер ми је ауто у викендииц , 30 км од стана . Док дође и лакирање и нове гуме и акумулатор , нови ауспух , можда нова стакла итд , доћи ће то на 2000 е улагања и брдо неплаћених радних сати .
Реално може и брже да се одради , али када би ти то био неки високи приоритет , али нда постоји могућност да сагориш и напустиш све . Овако лепо кренеш једно по једно , па колико траје .
Предњи трап се сређује 4 радна дан , онако опуштено , без журбе . Пескирање и фарбање је око 50е и силент блокови су око 50-60 е ,
Кугле и споне су 60ак е , амортизери око 30 -40 е комад , манжетна летве је око 800 дин , ситнице за ремонт летве су око 1000 дин .
Шта од тога треба код тебе да се мења , то треба да се испита . Оригиналне кугле су 100 пута боље од ових турских заменских , сано да нису поједене . Оне се дају отворити , очистити , подмазати и поново склопити , чак имају и отворе за подмазивање . Ако су без луфта , онда их сам сервисирај .
Потражи негде обртомер , и седишта од XL или чак од GXL модела . Биће много лепши ентеријер